problema este ca cei doi faptasi il invinuiesc si pe el.Pentru ca in urma furtului acesta a cumparat mai multe lucruri furate de la ei.De fapt multi oameni din sat au cumparat bunuri furate,dar in cele din urma cei doi il acuza si pe el ca a particpat,ceea ce este neadevarat
Buna as dori mult sa aflu daca se poate cum pot lua legatura cu un avocat din oficiu pentru un var al meu care momentan este plecat din tara si a fost martor la un furt anul trecut,faptasii l-au mentionat si pe el la fapta si acum pe 10 aprilie este procesul,mentionez faptul ca pagubitul nu are ganduri de impacare.Ce as putea face eu si cu mama lui pentru ca el nu poate veni acasa?Se poate face ceva pentru el?Multumesc mult de tot .........ma ales pt ca mi-ati mai fost de ajutor n trecut
parintii mei locuiesc la tara si au fost primite amenintari din partea faptasului dar verbal catre alte persoane vecini si rude pana in noaptea cand a pus focul intr-o anexa gospodareasca si da sa demonstrat ca focul a fost pus intentionat si nu a fost accidental dar persoanele au refuzat sa dea o declaratie pt ca le este frica de suspect.toata fapta a fost o razbunare din partea acestuia si mama mea l-a vazut cand a plecat dupa ce a pus focul dar la inceput nu a declarat numai ca l-a auzit dar stim cu siguranta ca el a fost pt ca a mai incendiat pe niste vecini pentru faptul ca si casa lui a ars inaintea noastra si a spus ca noi impreuna cu cealalta familie am fost faptasii cu totul ca la el sa demonstrat ca e fost accidental.politia.....mare lucru nu poate sa faca pt ca nu sunt destule probe si eu am cautat sa merg sa strang ceva declaratii de la oameni dar acestia nu au mai vrut de frica lui.incendiul a avut loc la ora 12:30 noaptea dar nu a dormit nimeni pt ca am fost avertizati de ceea ce se va intampla si am incercat sa evitam dar din pacate degeaba.multumesc mult pt sfaturi caci toata lumea spune sa ne angajam un avocat pana nu e prea tarziu dar nu este putere financiara pt unul,se pare ca pana la urma se termina totul fara nici un rezultat incurajator pt noi....
multumesc inca o data
Buna ziua,
am o problema cu incendierea casei parintilor mei de acum un an de zile si suspectul nu a trecut testul poligraf,iar dovezile noastre nu sunt suficiente,numai indirecte(declaratia mamei de la inceput a fost putin eronata).politia spune ca nu este avem destule probe impotriva lui si dosarul a ramas deschis momentan.ce s-ar putea face?va rog din suflet sa ma ajutati caci situatia noastra financiara nu ne-a permis sa ne angajam un avocat si un mic sfat ar fi de mare ajutor.
va multumesc