Buna as dori mult sa aflu daca se poate cum pot lua legatura cu un avocat din oficiu pentru un var al meu care momentan este plecat din tara si a fost martor la un furt anul trecut,faptasii l-au mentionat si pe el la fapta si acum pe 10 aprilie este procesul,mentionez faptul ca pagubitul nu are ganduri de impacare.Ce as putea face eu si cu mama lui pentru ca el nu poate veni acasa?Se poate face ceva pentru el?Multumesc mult de tot .........ma ales pt ca mi-ati mai fost de ajutor n trecut
daca este citat ca martor nu are nevoie de avocat, avocatii din oficiu pot asigura reprezentarea invinuitilor/inculpatilor nu a martorilor, daca nu se poate prezenta si este martor sa precizeze in scris motivul imposibilitatii de prezentare si sa justifice cu acte aceasta situatie.
problema este ca cei doi faptasi il invinuiesc si pe el.Pentru ca in urma furtului acesta a cumparat mai multe lucruri furate de la ei.De fapt multi oameni din sat au cumparat bunuri furate,dar in cele din urma cei doi il acuza si pe el ca a particpat,ceea ce este neadevarat
din cate inteleg s-a facut rechizitoriul si cei doi faptasi au fost trimisi in judecata pt furt, baiatul dvs nu i-a fost retinuta nici o fapta, respectiv comlicitate la furt sau tainuire, deci declaratiile celor doi autori nu au cantarit in fata organului de cercetare penala, in caz contrar ar fi fost si el inculpat
Tainuire
patricia111
Buna ziua. Verisorul meu a fost chemat in judecata pentru tainuire la furt calificat ca ar fi cumparat bunuri furate de la trei persoane care au declarat la ... (vezi toată discuția)
Martor talharie
myr20ella
va rog frumos lamuriti-ma si pe mine. tatal meu e citat ca martor la talharie.
el a lucrat ca agent de paza la o banca, pana intr-o zi cand un tip a intrat ... (vezi toată discuția)