Va multumesc ptr raspuns si va rog din suflet sa-mi spuneti cum se face aceasta cerere de preschimbare a termenului de judecata.Da, am un copil minor si sotul meu e plecat de doi ani jumate din tara si nu ne ajuta cu nimic.
Buna ziua,va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare,am depus actele de divort la judecatoria Botosani in data de 23 mai 2012 dupa o saptamana am primit o citatie acasa prin care sunt informata ca primult termen va fi pe data de 07 Ianuarie 2013 e posibil asa ceva ??sau poate e vreo greseala??
Va rog sa-mi raspundeti,va multumesc.
Buna ziua
Va rog sa-mi mai raspundeti la o intrebare daca se poate. Daca plec de la firma respectiva si fac o plingere sub anonimat la Inspectia muncii credeti ca se rezolva ceva?nu pot s-a fac asta si s-a ramin in continuoare, ar fi sinucidere curata si asa avem o viata de cosmar,macar fetele care ramin sa o duca mai bine.
Multumesc ptr raspunsuri,problema e ca nu am contract de munca inregistrat la ITM,dinsa ne face la citeva luni un contract pe care il semnam si il tine la indemina in eventualitatea in care vor veni cei de laITM in control ,in situatia mea sunt mai multe fete
Buna ziua,lucrez la o firma de confectii de aproape doi ani ,timp in care sefa mea a tot aminat sa-mi faca carte de munca ce pot face ?pot face undeva o plingere? pot fi considerata si eu vinovata?B-):sorry: