avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Activitate razvan80

Activitate razvan80

declaratia este exact asa redactata si legalizata , asa cum postat-o aici .
in declaratie nu a trecut suma de bani anume ca sa nu plateasca onorariu asa mult la notar , banuiesc.

Deci in cazul acesta , poate sa stea linistita ca nu-i va putea lua apartamentul.
Era atat de speriata, incat vroia chiar sa-l vanda , a crezut ca e solutia cea mai buna ca sa scape.

Va multumim mult , pt. raspunsuri !!!

Răspuns la discuția DECLARATIE NOTARIALA - DONATIE ?
Daca vinde imobilul surorii sale (care este casatorita) poate numitul C.A, pe baza acelei declaratii, sa o acuze pe numita D.M.ca si-a luat masuri de siguranta si poate s-o actioneze in instanta atunci si pe sora-sa ?

Sa vanda imobilul ? asa scapa de orice batai de cap si procese.. ?
Nu este incheiat nici un contract de imprumut.

"Dau prezenta declaratie spre a servi numitului C. A." - ai servi la ce ..?

Parerea mea e ca , aceasta declaratie e incomplet redactata, si nu prea vad temeiul de drept pt. investirea instantei cu o cerere in vederea recuperarii acelei sume.

Astept raspunsuri , pareri
Aceasta e intreaga declaratie notariala care a fost redactata cu aceasi termeni.

va rog sa-mi spuneti daca numitul C.A. poate apela la instanta , pentru a recupera suma de bani ?
Sora-mea a primit amenintari din partea numitului C.A .

Astept raspuns ,va rog

multumesc.
Declaratia este urmatoarea:

Subsemnata..D.M., declar pe proprie raspundere ...., ca intreaga suma de bani necesara achizitionarii imobilului situat in ...., str....... judet... , am primit-o de la numitul C.A.
Dau prezenta declaratie spre a servi numitului C. A.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aceasta declaratie reprezinta donatie?
Poate numitul C.A sa se foloseasca de aceasta declaratie ca sa-si recupereze banii ?

Mentionez ca nu exista nici o alta declaratie de imprumut , si in contractul de vanzare-cumpare al imobilului nu este nici o clauza de uzufruct , abitatie...etc.

astept va rog , un raspuns

Multumesc anticipat!
Nu exista un contract de imprumut, doar aceasta declaratie la notar.
In contractul de vanzare-cumpare al imobilului este trecut doar numele sorei mele, fara nici o clauza de uzufruct, abitatie..
El a amenintat-o intr-o seara ca sigur ii va lua apartamentul inapoi, pe baza acele declaratii.

E disperata acum, a invenstit in acel apartament...asteapta si un bebe.
Din cate am vb si cu alti avocati, nu are ce sa-i faca cu acea declaratie, i-a dat intreaga suma pt.achizitionarea imobilului mai mult sub forma de cadou. Tatal vitreg stia ca sora-mea nu are cum sa-i dea inapoi,aceasta fiind studenta,neavand o sursa de venit. acum are nevoi de bani si a inceput s-o ameninte ca va face cere de blocare a CF-ului. Poate sa faca asa ceva?

Va rog , un raspuns clar.

multumesc anticipat.
Are sanse sa castige intr-un posibil proces pt. recuperarea baniilor, sau daca nu-i are , a imobilului ??

astept un rasp, va rog mult.
Ciudata declaratia , dar pentru ce oare a legalizat-o la notar ?,
sa poata dovedi fiscului de unde a primit suma necesara achizitionarii imobilului ?

Declaratia este urmatoarea:

Subsemnata..D.M., declar pe proprie raspundere ...., ca intreaga suma de bani necesara achizitionarii imobilului situat in ...., str....... judet... , am primit-o de la numitul C.A.
Dau prezenta declaratie spre a servi numitul C. A.

Aceasta declaratie, sa inteleg ca reprezinta donatie? sau ce anume reprezinta?
Poate numitul C.A sa se foloseasca de aceasta declaratie ca sa-si recupereze banii?

astept va rog , un raspuns

multumesc.