da...asa e e doar o cunostiintza eu inca nu sunt in masura sa...ii dau sfaturi...poate la anul.....asa ca mai bine intreb ppe cineva care se pricepe ...va multumesc
multumesc mult era vb de un prieten de al meu.....imi cer scuze am trimis cu copy/paste si nu am vazut cuv prescurtat........mai vreau sa va intreb ceva...in caz de neprezentare?
intro sambata am tras ceva pe nas legale treaba e ca magazinele de legale erau inchise euuu am av un plic acasa de atunci intelegi am tras am baut iar am tras iar am baut si tot asa vreo 2 zile dupa care mi sa facut rau si am mers la spital pt o perfuzie normal k te intreaba ce ai consumat iam zis si au chemt garda asa e normal intelegi?... IMI EXPLICA UN PRIETEN DE AL MEU....CARE A PRIMIT O CITATIE ACASA.... CE PARERE AVETI?........ DA ZICE CA SUNT CHEMAT LA POLL IN CALITATE DE PERS AUDIATA !!!in caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prev la art 198 c.pr.pen
da d-na avocat are 2 copii minori.........sincer pensia intarzie sa o puna deoarece asa ii permite serviciul e mai tot timpul plecat si sfatul dvs care ar fi? cum ar putea scapa de inchisoare?
am si eu o intrebare daca sunteti ambili sa imi raspundeti: prietenul meu a divortzat de fosta sotie in urma cu 7-8ani aproximtativ ,insa vineri i-a venit acasa dupa atata timp cum ca" pt abandon de familie si o sa primeasca inchisoarea de pana la un an" ce as vrea sa stiu eu dak mai e posibil dupa atata timp sa faca asa ceva sau as vrea sa imi dati cateva sfaturi in legatura cu ce ar putea face .....Va multumesc frumos