intro sambata am tras ceva pe nas legale treaba e ca magazinele de legale erau inchise euuu am av un plic acasa de atunci intelegi am tras am baut iar am tras iar am baut si tot asa vreo 2 zile dupa care mi sa facut rau si am mers la spital pt o perfuzie normal k te intreaba ce ai consumat iam zis si au chemt garda asa e normal intelegi?... IMI EXPLICA UN PRIETEN DE AL MEU....CARE A PRIMIT O CITATIE ACASA.... CE PARERE AVETI?........ DA ZICE CA SUNT CHEMAT LA POLL IN CALITATE DE PERS AUDIATA !!!in caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prev la art 198 c.pr.pen
Ptr inceput va rugam sa respectati regulamentul forumului ( pe care trebuia sa il cititi inainte de postare ) , pastrati nota de decenta si sa nu postati cuvinte vulgare , chiar si prescurtate si de asemenea evitati scrisul tip messenger , intrucat nu toata lumea "poseda astfel de cunostinte".
Pe de alta parte , fapta descrisa se numeste infractiune , conform Legii 143/2000, drept ptr care vi se va intocmi dosar penal . Depinde din ce categorie fac parte acele substante , in functie de acest aspect facandu-se incadrarea faptei .
Cei de la spital nu s-au bazat doar pe "spusele" dvs . Cu siguranta vi s-au recoltat si probele biologice care au fost analizate .
multumesc mult era vb de un prieten de al meu.....imi cer scuze am trimis cu copy/paste si nu am vazut cuv prescurtat........mai vreau sa va intreb ceva...in caz de neprezentare?
Prevederile art 198 CPP se refera la aplicarea amenzii judiciare .
Daca este invinuit/inculpat , nu ii sunt aplicabile dispozitiile acestui articol . Daca este martor , ii sunt aplicabile , plus ca , in caz de neprezentare , poate fi dus cu mandat de aducere .
Parerea mea este sa se prezinte insotit de un avocat .
da...asa e e doar o cunostiintza eu inca nu sunt in masura sa...ii dau sfaturi...poate la anul.....asa ca mai bine intreb ppe cineva care se pricepe ...va multumesc
Salut
ady30
am primit o citatie in care sunt instiintat ca am un dosar penal ca faptuitorsa ma prezint in data de 5 04 la politia ploiesti in caz de neprezentare se vor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua
Ciprian1234
buna ziua am primit si eu o citatie acasa precum ca am purtat \\"box\\" la mine si trebuie sa ma prezint la sectie
Ce sanctiuni as putea primi? sau ma baga ... (vezi toată discuția)
Citatie
sorayaedi
Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Sotul meu lucreaza ca sofer de tir international.Pe data de 15 aprilie 2012 a lucrat ca sofer la un ... (vezi toată discuția)