buna ziua am primit si eu o citatie acasa precum ca am purtat "box" la mine si trebuie sa ma prezint la sectie
Ce sanctiuni as putea primi? sau ma baga in instanta ?:| sunt terminat
Este vorba despre un incident cu violenta la care probabil ati participat sau martori, parti implicate au relatat prezenta dvs la acel incident. Este greu de raspuns daca nu stiti exact despre ce este vorba
mi-a zis sa ma duc maine la ora 16-30 cu unu`l dintre parinti , este si un martor,un prieten de al meu
si in caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de art.198.C.pr.pen
Si daca nu ma prezint ma sanctioneaza cu 1000 ron .
si mi-a zis sa ma duc la sectie la ei..
Spuneti`mi va rog daca e sv grav
Si nu am facut nimik cu el doar ca il aveam in buzunar la perchezitia jandarmilor
Si totusi nu era al meu.. doar il tineam unu`i prieten
trebuie sa va prezentati in fata organelor de cercetare penala, in caz contrar dispozitiile prevazute de 198 cppen sunt aplicabile, daca sunteti minor trebuie sa mergeti insotit de parinte si trebuie sa dati explicatii in legatura cu "portul" de astfel de obiecte, mai precis relatatii cu privire la persoana careia apartine si de ce se afla in posesia dvs. Daca nu l-ati folosit si ceea ce ati relatat este real nu va fi ceva grav. Pe viitor sa luati aminte.
Faptuitor frauda
humanic
buna ziua! acum 2 zile mia ajuns o citatie aks de la politia judiciara si suna cam asa numele meu cnp in calitate de faptuitor sunt invitat la politia craiova ... (vezi toată discuția)
Antidrog
maria-alexandra
intro sambata am tras ceva pe nas legale treaba e ca magazinele de legale erau inchise euuu am av un plic acasa de atunci intelegi am tras am baut iar am ... (vezi toată discuția)