avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri faptuitor frauda
Discuție deschisă în Traduceri

faptuitor frauda

buna ziua! acum 2 zile mia ajuns o citatie aks de la politia judiciara si suna cam asa numele meu cnp in calitate de faptuitor sunt invitat la politia craiova amaradia 32in caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de art.198 c.pr.pen. Potrivit art.176 alin.1 lit e C.pr.pen aveti dreptul la un aparator cu care sa va prezentati la termenul fixat.Asistenta juridica este obligatorie in situatile prev.de art 171 alin.2 si 3 c.pr.pen.,iar in cazul in care nu va aduceti un aparator cu care sa va prezentati la termenul fixat ,vi se va desemna un aparator din oficiu, , am sunat la numarul de telefon de pe citatie mia raspuns un inspector si mia zsi ca am eliberat adeverinte de salariu false ceea ce nam facut eu , si plangere a depus cineva de la bunici de la tara, ii cunosc cazul a luat niste bani ia facut un pr adv dar el a vrut a cheltui bani si cand sa dus aks de frica a zis la ai lui ca mi ia dat mie !!!!! inspectorul imi zisa ca nu trebuie sa ma duk neparat eu poate sa duca orcine din familie , mentionez eu nu sunt in romania !!! ce pot face in acest caz?? am intrebat daca se duce avocatul acolo si mi sa zis ca nu este nevoie!!! ce pot face ? au cum sa ma acuze? Va multumesc!!!!

:((
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:11, 13 Februarie 2011
Poate sa mearga avocatul si sa se informeze.
oricum ,trebuie sa va interesati de cum vor decurge lucrurile sa nu va treziti cumva condamnat la un moment dat
cel de la politie a zis ca nu este nevoie de avocat , si din 2009 sa imi trimita citatie tocmai acum , si eu tot la concluzia asta am ajuns cel mai bn este sa duca un avocat, asta inseamna ca si eu pot sa depun plangere penala impotriva la cineva sa i se faca dosar penal !!!! si din 2009 trebuia sa ma fi anuntat si pe mine , cel de la politie a zis ca nu este grav, si inca o intrebare:
-daca cel care a depus plangere impotriva mea nu are nici o dovada ca nu iam facut eu nimik si zice de mine si eu pot arata ca in perioada aia am fost plekat din romania ma avantajeaza cu ceva ?
ar putea fi o problema.
am un prieten care a trimis bani unui avocat sa se ocupe de un dosar penal,avocatul a cerut bani inclusiv pentru a se deplasa la curtea de apel iar de fapt sentinta ramasese definitiva de la judecatorie,avocatul nefacand uz de caile de atac,doar si-a insusit banii.
aveti grija in cine va incredeti.
succes
Va multumesc!!:) se poate sa ma fi judecat in lipsa? nu mi-a mai venit nici o citatie acasa !!!! cel de la politie a zis ca nu este nimik grav si este dosaru cam vechi si cand ajung aks sa trec sa dau o declaratie , se poate sa ma fi acuzat asa fara sa stiu de vreo hotarare judecatoreasca ? :(si sincer sa fiu nici nu stiu despre ce este vorba concret ca nu mia dat multe detali doar ca nu este grav si este dosarul vechi !!!! si din 2009 este posibil sa ma cheme tocmai acuma ?!!! am vazut diferite cazuri pe interenet, na durat 1 an si ia luat!! nu prea le am cu articolele dar de cand au trimis citatie accea pana la art 176 le stiu cat de cat , si pe citatie nu scrie frauda nu scrie nimik decat ce am mentionat mai sus ! ulterior am aflat eu ca, camera la care ma invitat domnul inspector este de investigatii frauda :O
Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2011
humanic, utilizator

Alte discuții în legătură

Faptuitor frauda humanic humanic buna ziua! acum 2 zile mia ajuns o citatie aks de la politia judiciara si suna cam asa numele meu cnp in calitate de faptuitor sunt invitat la politia craiova ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog cu niste raspunsuri ContSters230889 ContSters230889 In urma cu aproape 3 ani de zile mai exact in februarie 2009 am lovit o fata in varsta de 19 ani (o palma), in urma loviyuri a cazut si s-a lovit la cap. ... (vezi toată discuția)
Citatie la politia judiciara juhloscar juhloscar Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat , am primit o citatie sa ma prezint la politia judiciara intr-un dosar in cauza penala art 244 CP, la ... (vezi toată discuția)