buna ziua! acum 2 zile mia ajuns o citatie aks de la politia judiciara si suna cam asa numele meu cnp in calitate de faptuitor sunt invitat la politia craiova amaradia 32in caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de art.198 c.pr.pen. Potrivit art.176 alin.1 lit e C.pr.pen aveti dreptul la un aparator cu care sa va prezentati la termenul fixat.Asistenta juridica este obligatorie in situatile prev.de art 171 alin.2 si 3 c.pr.pen.,iar in cazul in care nu va aduceti un aparator cu care sa va prezentati la termenul fixat ,vi se va desemna un aparator din oficiu, , am sunat la numarul de telefon de pe citatie mia raspuns un inspector si mia zsi ca am eliberat adeverinte de salariu false ceea ce nam facut eu , si plangere a depus cineva de la bunici de la tara, ii cunosc cazul a luat niste bani ia facut un pr adv dar el a vrut a cheltui bani si cand sa dus aks de frica a zis la ai lui ca mi ia dat mie !!!!! inspectorul imi zisa ca nu trebuie sa ma duk neparat eu poate sa duca orcine din familie , mentionez eu nu sunt in romania !!! ce pot face in acest caz?? am intrebat daca se duce avocatul acolo si mi sa zis ca nu este nevoie!!!#-o ce pot face ? au cum sa ma acuze? Va multumesc!!!!:)
Faptuitor frauda
humanic
buna ziua! acum 2 zile mia ajuns o citatie aks de la politia judiciara si suna cam asa numele meu cnp in calitate de faptuitor sunt invitat la politia craiova ... (vezi toată discuția)
Citatie faptuitor
mrsstoian
buna ziua acum un an si ceva am avut un accident cu o masina cu numere de Anglia chiar atunci intram in Romania, la Bv am avut un accident cu o tipa , problema ... (vezi toată discuția)