Anul trecut am fost dusi la sectia de politie doarece colegul meu de baca a detinut un cutit asupra lui in liceul in care invatam. Iar acum ia venit o citatie pentru a se prezenta la sectia de politie in calitate de ________ in cauza privind restituirea de bunuri. Pe citatie scrie si Dosar Penal Nr...
Iar mai jos scrie
In caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute la art. 198 C.pr.pen
La art. 176 alin. 1 lit e C.pr.pen aveti dreptul la un aparator sa va prezentati la termenul fixat;
Asistenta juritica este obligatorie in situatiile prev de art. 171 alin 2 si 3 C.pr.pen, iar in cazul in care nu va alegeti un aparator cu care sa va prezentati la termenul fixat vi se va desemna unul din oficiu.
Citatia are o formulare tip pentru toate faptele. Daca pe citatie scrie restituire de bunuri ar insemna ca se doreste inchiderea dosarului si restituirea cutitului daca a fost retinut in vederea confiscarii.Ar fi de preferat totusi ca prietenul sa nu mearga la politie fara avocat.
Din continutul prezentari dvs. nu am inteles retinerea cutitului. Putem in schimb deduce.Citarea la politie pentru restituirea de bunuri...,poate alte bunuri. Cutitul,daca e sa fie,face obiectul cauzei,nu cred ca despre el este vorba...Ca sfat,mergeti la politie,cu sau fara avocat,vedeti despre ce este vorba si in functie de aceasta va rezervati dreptul la asistenta. Urmarile. O sanctiune contraventionala.
Detectiv particular
FILIP STELIAN
Faptuitor frauda
humanic
buna ziua! acum 2 zile mia ajuns o citatie aks de la politia judiciara si suna cam asa numele meu cnp in calitate de faptuitor sunt invitat la politia craiova ... (vezi toată discuția)
Citatie faptuitor
mrsstoian
buna ziua acum un an si ceva am avut un accident cu o masina cu numere de Anglia chiar atunci intram in Romania, la Bv am avut un accident cu o tipa , problema ... (vezi toată discuția)