pai oare de ce asa? lucrez in aceasta firma de 12 ani, am ceva vechime si as putea sa lucrez pe postul doamnei fara probleme , dar nu se poate, si este greu, doamna are un venit destul de rotunjit si unii mananca numai cozonac si altii numai paine neagra si nu este corect, nu se procedeaza corect deloc
daca as incheia o conventie civila cam pe ce perioada mi s-ar aproba? si in timpul asta postul se poate ocupa, pana vine cineva, se scoleste , ce ma sfatuiti? adica se poate incadra cineva pe postul de contabil, si sa ,ai stau si eu ,....va multumesc si va rog sa ma lamuriti
pai, am facut nota de lichidare, dar eu as dori sa sa mai semnez un contract cu ei pe perioada determinata, de 2 ani , este posibil? precizez ca este vb de mediul privat, ei ma mai pot tine daca dorect, sa iau adica si salariul , si pensia sa-mi imbunatatesc starea financiara , ar fi scopul meu, dar nu stiu daca este posibil va multumesc
daca , am iesit la pensie anticipata, mi-a venit decizia, cat mai pot sa lucrez in domeniul privat, pana la ce varsta , acum am 57 de ani, va multumesc