avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... curiozitate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

curiozitate

Buna ziua.Lucrez la o firma privata de 12 ani. Am o colega care a iesit la pensie de drept si as dori sa stiu , pana cand poate lucra , pana la 62, de ani, respectiv 65?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:39, 22 Septembrie 2010
a dorit sa mai ramana si firma i-a facut alt contract de munca cu durata nedeterminata , este normal? acum d-na are 57 de ani
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2010
andronicrazvan, utilizator
1. Daca este pensionara de limita de varsta poate lucra cat o tin puterile si cat timp angajatorul are nevoie de ea.
2. Dar care este legatura intre doamna respectiva si vechime dvs. de 12 ani in firma?
pai oare de ce asa? lucrez in aceasta firma de 12 ani, am ceva vechime si as putea sa lucrez pe postul doamnei fara probleme , dar nu se poate, si este greu, doamna are un venit destul de rotunjit si unii mananca numai cozonac si altii numai paine neagra si nu este corect, nu se procedeaza corect deloc
Interventie moderator

@andronicrazvan
@e.popescu56

Primiti din partea mea un :banned: pentru ca v-ati inregistrat sub mai multe nume, lucru interzis de regulamentul de postare.
Pe viitor, nu mai incurcati conturile.

O seara buna!

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata Vaduva Stela Vaduva Stela revin cu o intrebare: sunt angajata din iunie 1972 ,sunt nascuta pe 1 oct.1955 si as vrea sa stiu daca pot sa beneficiez incepind cu 1 oct.2010 de pensie ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? ContSters295942 ContSters295942 Buna ziua Vin cu rugamintea de a ma lamuri cind pot iesi la pensie , F,23.11.1957 28 ani lucrati din care 8ani gr,2 multumesc (vezi toată discuția)
Pensionare lungu ilie lungu ilie buna ziua O femeie nascuta in anul 1961 care a lucrat si cotizat 30 ani din care 16 ani in grupa I –a de munca cand are dreptul sa iasa in pensie ... (vezi toată discuția)