avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

buna ziua

O femeie nascuta in anul 1961 care a lucrat si cotizat 30 ani din care 16 ani in grupa I –a de munca cand are dreptul sa iasa in pensie anticipata partial ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:46, 3 Martie 2011
Precizati luna si anul nasterii.
Limita de varsta la 58 ani si 7 luni,reducere de 3 ani si 6 luni din 62 ani si 1 luna.Anticipat partial la 57 ani si 1 luna.
Intrebarea e postata dupa ce a primit raspuns... :-/

lungu ilie a scris:
buna ziua
O femeie nascuta la data de 30.07.1961 care a lucrat si cotizat 30 ani din care 16 ani in grupa I –a de munca cand are dreptul sa iasa in pensie anticipata partiala?
Va multumesc si va doresc o zi minunata!

Interventie moderator

Domnule Lungu, va rog sa nu mai deschideti noi discutii, incalcati pct. 3.3 din regulamentul de postare in Forum. Pentru precizari sau intrebari folositi butonul "raspunde" (albastru, dreapta, jos).
Multumesc,

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare - stagiu complet mkonstantinovici mkonstantinovici ma pot pensiona la realizarea vechimii complete [35 ani] avind virsta de 61 ani ,eventual cu penalizarea valorii pensiei ? (vezi toată discuția)
Schimbarea gradului de invaliditate din 3 in 2. bossu bossu Am si eu o intrebare referitoare la modificarea gradului de invaliditate din 3 in 2, ce presupune majorarea sau diminuarea cuantumului pensiei ? In anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj dovleac dovleac Buna ziua , ma numesc Dovleac Alina, am efectuat doua luni de somaj din cele 12 dupa care m-am angajat laun hotel restaurant. Lucrez de 3 luni de zile si nu mi ... (vezi toată discuția)