avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate paulaprof

Activitate paulaprof

Ce se intampla atunci cand o persoana bolnava psihic cedeaza partea de mostenire unei alte persoane de gradul intai de rudenie, cu conditia ca aceasta sa raspunda de integritatea fizica si psihica a bolnavului, iar acea persoana care si-a luat angajamentul sa nu si-l indeplineasca?
Cum poate fi atacat?
Care este urmatorul pas care trebuie facut de absolventii Spiru Haret in conditiile in care studiile acestora nu au fost recunoscute nici la examenul de suplinire calificata din 6 aug 2010? acestia fiind incadrati la examenul de suplinire necalificata?
Unde este logica dc vorbim de celelalte judete in care s-au validat dosarele pt titularizare?

In speranta ca ma puteti ajuta,
Va multumesc!
Daca imi permiteti sa va intreb, lucrati in invatamant? ca se pare ca doar aici sunt probleme legate de recunoasterea diplomelor, in celelalte sectoare nu ar fi prob.
Ma refeream la diploma de licenta, pt ca este un act juridic in sine.
Buna ziua! Am terminat Sociologie-Psihologie, facultatea este acreditata la zi, dar nu e acreditata la ID dupa cum spun cei din Min. eu stiam de existenta unei legi si pe care o sustine si rectorul univ. Spiru Haret, care spune ca daca facultatea este acreditata nu conteaza forma de invatamant la care functioneaza...Sincer, nu stiu ce sa mai cred, pt ca ei se contrazic si sunt derutata. La specializarea dvs este acreditata si forma ID sau doar la ZI?
Va multumesc pt raspuns!
w0lfshad3 a scris:

E posibil sa depindeti de profilul pe care l-ati absolvit. Eu am absolvit Informatica in 2008 (ID), si n-am nici o problema de acreditare. Daca facultatea dvs a fost acreditata de la bun inceput, trebuie sa fie si acum. Chiar daca nu a fost acreditata, in privat puteti sta linistita, fiindca nu se uita nimeni daca e acreditata sau nu. O singura data mi-au cerut diploma de inginer, desi am pus-o la dispozitie mereu, si asta fiindca suspectez ca un ratat in creier incerca sa-mi faca rau, crezand ca n-am diploma, nu sunt acreditat etc. fiindca nu am avut decat o adeverinta pana au semnat-o la minister.

Adevarul insa e ca am auzit ca au intrat cu gardienii sa-i dea afara din sala de examen pe cei de la Spiru Haret, apoi au castigat la tribunal, insa examenul deja se daduse si intrasera altii, apoi a venit criza si s-au inghetat posturile. Nu e Dumnezeu umilinta? Stiu ce se intampla...
Luptati, dati in judecata, scrieti in mass-media...
De vina sunt nepotistii, copii de bani gata ale grupurilor de interese din care face parte ministra. Haretistii sunt oameni muncitori si le inhata locurile de munca pe merit. =D>

Intr-adevar, este o mare discriminare, faceti plangere la CNCD. Eu am cautat sa dau in judecata ministra pentru calomnie, fiindca la foarte multe interviuri sunt luat peste picior de codasii politehnicii (si am si lucrat cu ei, stiu ce vorbesc). Nu am material, ceilalti nu ma ajuta cu marturii, probe etc. ca asa-i romanul, se vede si acum ce se intampla in tara.

P.S. Cand cineva va refuza drepturile, rugati-l sa va scrie pe o adeverinta ceva ca asta face, pentru ca sunteti de la Spiru si crede el ca nu-i acreditata. Daca refuza veniti cu un inspector ceva sa ateste. Apoi, cu proba la instanta fuguta =D>
Buna ziua!
Ma adresez d-voastra deoarece ma aflu intr o situatie incerta in ceea ce priveste validitatea diplomelor de la Spiru Haret. Am absolvit in 2008 la forma de invatamant ID, am intampinat probleme anul trecut la examenul national de titularizare, la fel ca si colegii mei si am o temere in sensul acesta si anul asta. Care va fi soarta noastra de acum incolo? Sunt in posesia unui act juridic emis legal, cu antetul MEC, stampila si timbru sec si totusi acest act nu este recunoscut cu toate drepturile lui. Este vorba de un abuz si de o discriminare cum nu se poate mai mare.
Va rog sa ma ajutati!

Va multumesc!