avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Absolventi Spiru Haret- ce-i de facut pentru ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Absolventi Spiru Haret- ce-i de facut pentru recunoasterea diplomelor?

Care este urmatorul pas care trebuie facut de absolventii Spiru Haret in conditiile in care studiile acestora nu au fost recunoscute nici la examenul de suplinire calificata din 6 aug 2010? acestia fiind incadrati la examenul de suplinire necalificata?
Unde este logica dc vorbim de celelalte judete in care s-au validat dosarele pt titularizare?

In speranta ca ma puteti ajuta,
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: m1ha1g , utilizator 05:46, 29 Iulie 2010
astăzi am auzit și eu că există un avocat al educației
puteți apela la el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutii care controleaza ºi pot condamna încadrarea unei persoane fara studii superioare pe un post ce necesita studii superioare? tudor12345 tudor12345 Va rog sa imi insiruiti institutiile care controleaza şi pot condamna încadrarea unei persoane fara studii superioare pe un post ce necesita studii ... (vezi toată discuția)
Relicentiere universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Sunt licentiata in Stiinte ale Educatiei la Univ. \"SPIRU HARET\", promotia 2009, forma de inv. ID.Chiar daca MECTS a recunoscut aceste studii in toamna, de ... (vezi toată discuția)
Diplome spiru haret roberta123 roberta123 Buna ziua! Am o noua problema, legata de diplomele de la Spiru Haret care au fost ulterior recunoscute ca fiind valabile. Lucrez la o scoala si avem ... (vezi toată discuția)