avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Persoana bolnav psihic ce si-a cedat partea de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Persoana bolnav psihic ce si-a cedat partea de mostenire

Ce se intampla atunci cand o persoana bolnava psihic cedeaza partea de mostenire unei alte persoane de gradul intai de rudenie, cu conditia ca aceasta sa raspunda de integritatea fizica si psihica a bolnavului, iar acea persoana care si-a luat angajamentul sa nu si-l indeplineasca?
Cum poate fi atacat?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:26, 16 Februarie 2014
Atacat actul pentru lipsa de capacitate...
La data la care a transmis partea din mostenire, persoana in cauza era bolnava psihic? Ce diagnostic are? Cu afectarea sau nu a discernamantului? Acum cati ani a fost facut actul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare decizie medicala Zytrewq Zytrewq Buna ziua. Nu stiu daca rubrica aleasa este cea mai potrivita. Sunt o persoana cu ceva ani in spate. Toata viata am avut probleme de sanatate pe care le-am ... (vezi toată discuția)
Asistent personal pentru handicap dorinaileana dorinaileana Buna ziua, ma numesc Dorina, si vreu sa adresez o intrebare, dar mai intai, o scurta expunere a problemei mele. Am un frate, bolnav psihic cu diagnosticul: ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua. Intr-un proces de punere sub interdicție pt.o persoana care are de moștenit ceva,rudele acesteia nu doresc sa știe statul de ea( autoritatea ... (vezi toată discuția)