nu i-a fost atribuit nimanui. Divortul s-a pronuntat in 2008 de comun acord iar partajul il facem abea acum. In partaj cer instantei reintegrarea mea in spatiu. Nu exista inca o hotarare judecatoreasca. este o locuinta ANL un contract de inchiriere. Acum el este titular de contract iar eu si fiul nostru figuram in contract ca fiind sotie si fiu.
Am fost casatorita timp de 7 ani. Am divortat in 2007. In 2004 am obtinut prin ANL o locuinta, eu fiind titular de contract. La divort fostul meu sot m-a amenintat in repetate randuri sa-i cedez lui imobilul. Exista o sesizare in acest sens si la politie. Am facut o declaratie notariala in care imi cedam dreptul de proprietar in favoarea lui. Totusi la ANL este el titular de contract dar suntem si noi trecuti in contract, eu si fiul meu. Eu stau la parintii mei si vreau sa ma mut in locuinta ANL dar nu-mi da voie. Am cerut in instanta reintegrarea mea in spatiu dar tot nu am reusit. Tinand cont ca fiul nostru are grad de handicap grav si are dreptul de a locui acolo, aparandu-l legea 448, ce pot sa fac. Unde sa mai merg si ce sa fac
dar o contraexpertiza inseamna cel puţin 700 lei iar eu nu ii am.
Astazi am primit citatia, astazi am contactat expertul, si totul s-a intamplat foarte repede. Ce pot sa mai fac acum. Si cel de-al doilea expert ar fi vazut tot acelasi lucru. Cum pot dovedi faptul ca el a inlocuit unele parti din masina
Am o problema nu gravă ci foarte gravă. Am fost casatorită timp de 7 ani, casatorie din care a rezultat un copil cu grad de handicap grav şi multe datorii. In septembrie 2007 am facut un credit bancar pe numele meu in valoare de 11000 lei, bani cu care la o zi am cumparat o masina, dacia 1310 CLI an fabricatie 2004. pe care am dat 10000 lei, diferenta costand actele de vanare - cumărare, masina pe care a trecut-o pe numele lui. Ne-am despartit in februarie 2008, divortul pronuntat in aprilie 2008, divort de comun acord, fara partaj. La divort s-a angajat verbal ca va plati ratele, si-a luat masina, si multe altele... si a plecat. Acum refuza sa mai plateasca ratele. Am inaintat proces de partaj bunuri comune, am evaluat masina la 5000 lei, am mai adaugat cateva bunuri, sa obtin valoarea imprumutului, si am cerut in instanta sa preia el 95 % din datorii si 95 %din bunuri, sa scap eu de credit, in alte cuvinte, iar el sa ramana si cu masina si cu celelalte bunuri. El nu e de acord. Vrea sa raman eu cu creditul si cu masina si cu celelalte. A cerut o expertiza la bunuri si una auto. Astazi a avut loc expertiza auto care s-a desfasurat astfel: Am sunat expertul a programat expertiza la ora 16 intr-o parcare din oras. Cand l-am sunat la 15:45 mi-a spus ca a facut expertiza la ore 14:30 culmea in incinta sediului firmei unde fostul meu sot lucreaza la negru. Am insistat sa refaca expertiza si la ora 17 ne-am intalnit cu totii intr-o parcare. masina avea totul schimbat, volan, pneuri, cd player, scaune cu tapiţeria taiata cu lama, ce sa va zic... groaznic. Ce pot sa fac! Va rog din suflet sa ma ajutati! Nici nu vreau sa ma gandesc ce va urma la celalta expertiza!