avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Activitate ralucamaria

Activitate ralucamaria

pentru ziuade maine formulezi o intampinare si precizezi faptul ca citatia ti a fost inmanata la data de...neresectandu-se astfel termenul de 5 zile prevazut de lege, ca nu ti s-au comunicat sesizarea si documentele aferente, fapt pentru care soliciti un alt termen in care sa iti poti pregati apararea.
daca tu consideri ca este nevoie iti poti angaja un avocat care sa te apere
buna. art 36 din hg 1344/2007 prevede foarte clar atat modalitatea de citare a ta in calitate de functiona public a carui fapta se cerceteaza cat si termenul in care trebuia sa primesti citatia (nu convocarea) precum si modul in care te poti apara.
am niste intrebari:
1. ce convocare ai primit si ce scrie in ea
2. ai primit copia sesizarii?
3. ai semnat de primire?
Răspuns la discuția mutare pe un post temporar vacant
multumesc mult
Răspuns la discuția mutare pe un post temporar vacant
multumesc. am facut o cerere in acest sens insa juristul nu este de acord cu aceasta varianta considerand-o nelegala. as avea nevoie de niste argumente legale.
Buna ziua. am o intrebare. sunt functionar public ce ocupa un post temporar vacant. peste o luna titularul postului se intoarce astfel ca eu raman pe afara. in cadrul aceleiasi institutii, in cadrul unui alt compartiment, o alta colega a intrat in concediu pentru crestere copil, astfel ca se creaza un alt post temporar vacant. Intrebarea mea este daca pot primi decizie de mutare pe acel post pana la revenirea titularului. va multumesc.
Revin cu intrebarea si va rog sa ma ajutati in gasirea unui raspuns