nu stiu exact daca a primit somatie de executare silita, stiu ca banca, prin nu stiu ce firma de recuperari, a trimis o adresa la primarie si vanzatorul figura in evidentele primariei cu apartamentul. stiu ca hotararea judecatoreasca are putere mai mare decat un contract v/c, si vr sa stiu daca mai pot face ceva. va multumesc.
am cumparat un apartament in urma cu un an de zile, fara sa fac un contract de vanzare cumparare,ci doar o chitanta de mana cu fostul proprietar , urmand ca actele sa le faca acesta cand va avea bani. in urma cu cateva zile m-a anuntat ca nu si-a mai platit ratele la o banca, tot din cauza lipsei banilor, si ca i-a sosit la domiciliu o somatie prin care il anunta ca apartamentul pe care l-am cumparat urmeaza sa fie executat silit. ce ma sfatuiti, ce acte trebuie sa depun si unde?
ma bucur ca mai sunt si oameni care gandesc precum elga50. romanii sunt in general indiferenti fata de ce li se intampla unor oameni pe care nu-i cunosc, dar daca e sa li se intample lor o nenorocire, atunci toti ar trebui sa stea la picioarele lor si sa faca intr-un fel, nu conteaza cum, dar sa li se faca dreptate. de ce doar atunci cand ti se fura tie sa vrei ca toata lumea sa te ajute, daca tu la randul tau nu ai ajutat pe nimeni? de cate ori cand ai auzit galagie pe scara ai iesit sa vezi despre ce e vorba? de ce cand pe strada vezi, de exemplu, un om cu o sabie(ca asa e moda la noi) nu suni la politie? sau de ce atunci cand politia te intreaba daca ai vazut sau ai auzit ceva in legatura cu un eveniment oarecare,taci cu toate ca tu ai urmarit din spatele jaluzelei tot? pentru ca asa am devenit noi romanii! mai zic unii ca le e frica si d-aia nu spun nimic. dar, ce, in tara asta sunt mai multi infractori decat oameni cinstiti? daca era asa, atunci eram o tara foarte bogata, si nu mai faceam greve si manifestatii ca ne scad salariile si pensiile.