avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate raztud

Activitate raztud

Buna ziua,

Incerc sa imi deschid un PFA pentru cod caen 6202 (programator cu alte cuvinte), dar am casa cumparata prin programul prima casa.
Banca (ing) mi-a dat acordul doar pentru sediul social specificand ca "imobilul va continua sa fie folosit ca spatiu de locuit fara sa poata fi desfasurata activitate comerciala". Contabila mi-a spus ca prin urmare nu pot avea punctul de lucru in casa (adica nu pot programa din pat) si ca trebuie sa imi inchiriez un punct de lucru.

Este adevarat ca nu pot avea punctul de lucru in casa luata prin prima casa? De asemenea, as putea fi PFA fara punct de lucru (deoarece, intr-adevar imi voi desfasura activitatea in diverse locuri, pe la techhuburi probabil) ?

Va multumesc.
Răspuns la discuția Carte de munca pierduta
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Voi mai face un drum la ITM sa cer copie dupa cartea de munca, pare cel mai simplu.
Buna ziua
Zilele trecute am pierdut (mi-a fost furata o geanta cu acte) cartea de munca. Am fost la ITM si mi-a spus sa duc "adeverinte cu vechimea" la noul angajator de la vechile locuri de munca. Problema este ca ultima firma la care am lucrat vreo 2 ani este in acest moment in lichidare si nici cel de acolo cu care am vorbit nu stie exact ce sa imi dea.

Asadar, ce acte mi-ar trebui exact de la firmele la care am lucrat si in special ce ar trebui sa cer de la firma in lichidare ?

Multumesc.