avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere PFA si prima casa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere PFA si prima casa

Buna ziua,

Incerc sa imi deschid un PFA pentru cod caen 6202 (programator cu alte cuvinte), dar am casa cumparata prin programul prima casa.
Banca (ing) mi-a dat acordul doar pentru sediul social specificand ca "imobilul va continua sa fie folosit ca spatiu de locuit fara sa poata fi desfasurata activitate comerciala". Contabila mi-a spus ca prin urmare nu pot avea punctul de lucru in casa (adica nu pot programa din pat) si ca trebuie sa imi inchiriez un punct de lucru.

Este adevarat ca nu pot avea punctul de lucru in casa luata prin prima casa? De asemenea, as putea fi PFA fara punct de lucru (deoarece, intr-adevar imi voi desfasura activitatea in diverse locuri, pe la techhuburi probabil) ?

Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
raztud, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa - punct de lucru? mai multe caen-uri? clauideal clauideal Buna ziua, am un pfa , caen 4789(comert ambulant..) si am inchiriat un spatiu comercial, deci voi desfasura activitati in doua locuri. Trebuie sa imi deschid ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
E necesara autorizatie de functionare de la primarie pentru punct de lucru pfa informatician?n tibica tibica Am deschis un punct de lucru in alt judet pentru cod caen 6201(activitati de realizare a softului la comanda-soft orientat client) Intre timp mi-am schimbat si ... (vezi toată discuția)