avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa - punct de lucru? Mai multe caen-uri?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa - punct de lucru? Mai multe caen-uri?

Buna ziua, am un pfa , caen 4789(comert ambulant..) si am inchiriat un spatiu comercial, deci voi desfasura activitati in doua locuri. Trebuie sa imi deschid punct de lucru, pot avea mai multe caen-uri, pot angaja pe cineva, cum tin contabilitatea? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: clauideal , utilizator 15:50, 20 Septembrie 2016
da( cu diplomele necesare) , da ,la fel ca pana acum.
Se face prin registru apoi la anaf
fiscalizare casa de marcat, declaratie anaf punct de lucru( cu salariati sau fara).
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)
Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)
Autorizatie dsv caef caef Buna ziua .am un pfa cod caen 4721 comert cu fructe si legume. La infiintarea lui nu aveam un punct de lucru,drept pentru care primaria mi.a eliberat ... (vezi toată discuția)