avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie dsv
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie dsv

Buna ziua .am un pfa cod caen 4721 comert cu fructe si legume. La infiintarea lui nu aveam un punct de lucru,drept pentru care primaria mi.a eliberat autorizatie pe comert ambulant ,iar anaf mi-a fiscalizat casa de marcat tot pe comert ambulant. Acum functionez intr-un spatiu inchiriat,gen magazin. In urma controlului de la dsv mi s-a spus ca trebuie sa fac un nou certificat constatator pt punctul de lucru si ca trebuie sa obtin autorizatie de la dsv. E corect ? nu e valabil certificatul constatator pentru sediul socisl si declaratiile pe propria raspundere pentru dsv,medicina muncii si sanepid in conditiile in care am comert ambulant declarat ? Multumesc anticipat pentru rapiditate raspunsului dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:02, 10 Februarie 2015
Au dreptate. Trebuie sa va deschideti punct de lucru la ORC si sa obtineti toate autorizarile necesare pentru acel punct de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)
Nefiscalizare casa de marcat la punctul de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, am o intreprindere individuala, cod caen valabil pt comert ambulant, am deschis un punct de lucru sezonier intr-un chiosc pe 3 luni, lucrez cu 2 ... (vezi toată discuția)
Ca sã funcţioneze ca aprozar mai am nevoie de avize de la dsv, isu etc? Kameleon1976 Kameleon1976 Bunã seara! De curînd am înfiinţat un PFA cu profil legume-fructe în ideea de a deschide un aprozar. Am gãsit un spaţiu de închiriat unde a funcţionat ... (vezi toată discuția)