avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... E necesara autorizatie de functionare de la primarie ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

E necesara autorizatie de functionare de la primarie pentru punct de lucru pfa informatician?n

Am deschis un punct de lucru in alt judet pentru cod caen 6201(activitati de realizare a softului la comanda-soft orientat client) Intre timp mi-am schimbat si domiciliul la acel punct, dar sediul principal pfa a ramas inca la vechiul domiciliu.De la registrul comertului mi s-a spus ca pe langa inregistrarea punctului la administratia financiara de la noul domiciliu trebuie sa obtin si autorizatie de functionare de la primarie. E adevarat? Eu nu aduc clienti la punct de lucru, nu e spatiu public, nu-mi trebuie autorizatii sanitare pentru microbii de pe tastatura si mouse.Trebuie sa merg sau nu la primarie?
Ultima modificare: Vineri, 5 August 2011
tibica, utilizator
Cel mai recent răspuns: tibica , utilizator 15:07, 6 August 2011
Da, este necesara o astfel de autorizatie, se autorizeaza spatiul in care va desfasurati activitatea comerciala si care se afla in raza acelei administratii locale ... odata obtinuta acea autorizatie, ea trebuie vizata anual.
nu trebuie decat activitatile de alimentatie publica, trebuie anuntati in cazul magazinelor schimbarea destinatiei din spatiu de locuit in spatiu comercial intervine si obligatia achizitiei unui sistem de alarama .Intrebati la Primarie, dar nu cred ati declarat activitate la clientii nu la sediu profesional?Atentie daca va trebuie sau nu casa de marcat fiscala, la domiciliul clientului nu cred ca trebuie.
Nu intentionez sa schimb destinatia din spatiu de locuit in spatiu comercial. Nu am declarat activitate la clienti, ci la sediul punctului de lucru, sunt si salariat cu CIM la aceeasi firma cu care am contract si de PFA. Doar cu acea firma colaborez in calitate de PFA, si doar pentru ea emit facturi si sunt incadrat la norma de venit pe PFA. In aceste conditii mai am nevoie de autorizatie de la primarie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare - caen anitsirc anitsirc Supun atentiei dvs. urmatorul caz: [b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management) [b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru srl - se mentioneaza in statut? WebDesign WebDesign Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un SRL cu activitate principala cod CAEN 6201: Activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat ... (vezi toată discuția)
Pfa, completare formular 220 pentru caen 6201 norma venit danid danid Buna ziua, Am inffintat un PFA, iar acum urmeaza sa merg la Finante pentru prima oara. Am cautat informatii pe Internet, dar sunt contracdictorii: La ... (vezi toată discuția)