avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Activitate robertf

Activitate robertf

Răspuns la discuția Reziliere contract
Mi s-a pus in fata un ... tipizat prin care se rezilia contractul cu optiunea "fara rambursare suma initiala" deja bifata, pe care sa-l semnez. Am refuzat, totodta cerand tipizatul respectiv acasa, sa-l prezint unui avocat. Am fost refuzat, spunand ca este document confidential ce nu poate parasi sediul firmei respective.
I-am comunicxat doamnei ca voi face tot ce tine de mine ca sa nu raman in "paguba"....
Buna ziua,

Se poate rezilia un contract/acord (de folosire a imaginii unui copil) in termen de 24/48h, cu restituirea sumei achitate pentru acest serviciu? Sa presupunem ca m-am razgandit sau mi-am dat seama ca a fost un fals.

Va multumesc.
Răspuns la discuția CASCO - Dauna prin regres RCA
nucu$ a scris:

Depuneti/trimiteti o intampinare, in care aratati care este asiguratorul dv., copia politei,copie act identitate si solicitati judecarea in lipsa.


Va multumesc. Toate cele bune!
Răspuns la discuția CASCO - Dauna prin regres RCA
expertautopnita a scris:

Iata ce spune testul de lege cu privire la cele de mai sus - L 136/1995 :
"ART. 22
În limitele indemnizaţiei plătite, asigurătorul este subrogat în toate drepturile asiguratului sau ale beneficiarului asigurării contra celor răspunzători de producerea pagubei, cu excepţia asigurărilor de persoane, iar în cazul în care în vigoare era o asigurare obligatorie de răspundere civilă pentru pagube produse prin accidente de vehicule, şi împotriva asigurătorului de răspundere civilă, în limitele obligaţiei acestuia, conform art. 54.
Asiguratul răspunde de prejudiciile aduse asigurătorului prin acte care ar împiedica realizarea dreptului prevăzut la alin. 1.
Asigurătorul poate renunţa, în totalitate sau în parte, la exercitarea dreptului prevăzut la alin. 1.
...
ART. 54
Despăgubirea se stabileşte şi se efectuează conform art. 43 şi 49, iar în cazul stabilirii despăgubirii prin hotărâre judecătorească, drepturile persoanelor păgubite prin accidente produse de vehicule aflate în proprietatea persoanelor asigurate în România se exercită împotriva asigurătorului de răspundere civilă, în limitele obligaţiei acestuia, stabilită în prezentul capitol, cu citarea obligatorie a persoanei/persoanelor răspunzătoare de producerea accidentului în calitate de intervenienţi forţaţi."



concret:: prezenta mea in instanta este obligatorie, sau trebuie doarsa depun o intampinare? multumesc
Răspuns la discuția CASCO - Dauna prin regres RCA
multumesc mult. m-am linistit; o zi superba va doresc. PS: prezenta in instanta este obligatorie sau sa depun o intampinare si sa nu ma prezint; multumesc
Răspuns la discuția CASCO - Dauna prin regres RCA
buna ziua

ceva similar am patit eu in 2009, iar acum sunt citat ca intervenient fortat in procesul Aliantz Asigurari contra celor de la BCR Asigurari....
imi puteti da cateva sfaturi?

va multumesc anticipat