avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate VictorPopescu

Activitate VictorPopescu

Discuție Magazin outlet
As dori sa deschid un magazin outlet unde sa vand diverse marci de imbracaminte. Imi puteti spune care sunt pasii si ce autorizatii imi sunt necesare?
Buna ziua,

Pot deschide o firma noua, cu mai multe domenii de activititate, printre care si cel de agentie imobiliara fara a avea nici un curs absolvit in domeniu? Stiu ca la un moment dat era obligatoriu un astfel de curs. Multumesc anticipat
Buna dimineata. Vreau sa deschid un magazin outlet. Ma puteti ajuta cu raspunsul la intrebarea: pot vinde haine de firma in cadrul magazinului sau este cumva vreo lege referitoare la acest lucru.

Multumesc
Răspuns la discuția Problema retrocedare
Multumesc mult. Imi puteti spune despre ce hotarare este vorba sau numarul acesteia?
Multumesc pentru raspuns. As mai avea o intrebare: exista posibilitatea de a incerca pe drept comun?
Multumesc pentru raspuns. Am omis sa mentionez faptul ca i s-a recunoscut calitatea de mostenitor colateral, dar cererea de revendicare a depus-o in iunie 2006 deci dupa termenul de aplicare al legii 247/2005. Pot mentiona ca a facut contestatie in anulare in iulie 2008 care refuzata ca nefondata.
Buna ziua. Am si eu o intrebare:

Se da urmatoarea speta: un imobil retrocedat prin hotarare definitiva si irevocabila, emis titlu proprietate - punere in posesie acum aproximativ 2 ani. In cadrul procesului de retrocedare a mai fost prezenta o parte, cerand calitatea succesorala, calitate ce i-a fost acceptata in prima faza, ulterior recursului nostru fiind refuzata.
Intrebarea mea este: ce sanse are la momentul actual cealalta parte sa ne dea in judecata si sa si castige?