avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters152796

Activitate ContSters152796

Stie cineva daca aceasta lege sau ordonanta ce e a intrat in vigoare si daca da, anvelopele all season sunt bune?
Răspuns la discuția competenta judecatoria baneasa
multumesc
Stie cineva ce judecatorie este competenta in cazul litigilor ce trebuiau judecate de judecatoria Baneasa, jud.Constanta, din moment ce aceasta judecatorie nu este in functiune?>
Răspuns la discuția lichidare
Nu stiu ce este bpi-ul, in certificatul emis de registru comertului imi spune ca este sub incidenta legii nr.85/2006 si ca are certificatul de inmatriculare preschimbat iar ca durata societatii este nelimitata, are sediul principal tocmai in maramures la baia sprie, ce parere aveti?
Răspuns la discuția lichidare
da nu i-am gasit la tribunal, numai ca pe certificatul emis de Registrul Comertului se spune ca firma este in lichidare, ce sa facf?
Discuție lichidare
In cazul in care o societate comerciala se afla in lichidare, ce actiuni judiciare mai am la indemana?, mentionez ca am o creanta de un miliard de lei vechi
Răspuns la discuția fisa postului
Pai si atunci cum sa ii fac fisa postului sau ce atributii sa-i pun?
Sau pot sa-i pun in fisa postului , la atributii doar chestia asta:
Orice sarcini solicitate de conducerea societatii?
care sunt obligatiile si drepturile mele ca angajator la stabilirea fisei postului de director operatii tranzactii?
Discuție fisa postului
Atribuiile fisei postului sunt hotarate exclusiv de catre angajator sau ele trebuiesc coroborate sau stabilite in raport de functia respectiva, de exemplu in fisa postului unui director operatii tranzactii pot trece ca atributie sau sarcina de a cara hartie din depozit pentru centrul de copiere?
Sunt obligat sa-i dau masina de serviciu sau laptop sau telefon?, asta nu cred
Răspuns la discuția POPRIRE
Pai din moment ce e suspendata executarea, de ce conturile raman blocate, cum vine asta, pai atunci de ce mai m-am adresa instantei sa cer suspendarea executarii din moment ce conturile raman blocate chiar dc executarea s-a suspendat de catre instanta?
Discuție POPRIRE
In cazul suspendarii provizorie a executarii pornite de executorul judecatoresc, suspendare pronuntata de instanta, suma din conturile bancii ramane blocata pana la solutionarea contestatiei la executare sau titularul contului poate dispune de suma respectiva?
Pt ca observ ca functionarii bancari interpreteaza dumnealor legea dupa bunul plac al lor,comitand abuzuri dupa abuzuri