avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare

In cazul in care o societate comerciala se afla in lichidare, ce actiuni judiciare mai am la indemana?, mentionez ca am o creanta de un miliard de lei vechi
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 21:19, 2 Noiembrie 2010
Va pueti inscrie la masa credala, in caz ca nu ati depasit termenul, altfel nu mai aveti la indemana nici un fel de actiune
da nu i-am gasit la tribunal, numai ca pe certificatul emis de Registrul Comertului se spune ca firma este in lichidare, ce sa facf?
Care e temeiul lichidarii? Ati studiat bpi-ul?
Nu stiu ce este bpi-ul, in certificatul emis de registru comertului imi spune ca este sub incidenta legii nr.85/2006 si ca are certificatul de inmatriculare preschimbat iar ca durata societatii este nelimitata, are sediul principal tocmai in maramures la baia sprie, ce parere aveti?
Trebuie sa mergeti la arhiva tribunalului si sa va interesati cine e adm/lichidator judiciar, nr de dosar etc... si depuneti o cerere de creanta dar REPEDE (s-ar putea sa fiti decazut din termen dar... incercarea moarte n-are) cu inscrisurile in anexa.
Succes

bpi = buletinul insolventei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Masa credala Otilia B. Otilia B. Daca nu ne-am inscris in termenul prevazut pt. masa credala cum as mai putea sa fac asta ? Mentionez ca inca nu s-a declarat falimentul, firma este in ... (vezi toată discuția)