avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate bereczandor

Activitate bereczandor

Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns.

1. Da, exista un obicei, dar Dansa nu vrea sa fie de acord cu el. Dupa obicei, Dansa este responsabila de gardul in cauza. Noi am ridicat gardul din dreapta, dansa trebuie sal ridice cel din dreapta ei(stanga nostra).
2. E perfect functional. Eventual as putea sa il intrept in alocuri, stalpii fiind putini inclinati inspre partea me(nu a dansei)

4. Nu mi-am dat nici un acord.

Va myultumesc inca o data. Voi consulta un avocat local pentru a fi sigur.
Mai adaug ceva.

Dansa are o camera de filmat indreptata spre poarta mea, de pe casa ei, de la etajul 1. Nu stiu daca camera e reala sau e de forma(arata reala).
Buna ziua.

Cu vecina am deja un gard de tabla(jumatate) si gard de sarma. Dansa vrea sa schimbe gardul de sarma invocand ca este vechi si deteriorat. In realitate nu are nimic, e foarte practic dar inestetic. M-a chemat in instanta fortandu-ma sa platesc si eu si sa acopar cheltuielile de judecata, in baza art. 584 cc si 274 c.pr.c

Pe terenul respectiv nu locuim. E tinut doar ca si gradina. Este in oras. Nu e in interesul meu sa investesc in gard.

Ce sugerati? Sa platesc sau nu?

Cum pot sa scap basma curata?

Plus, pe citatie a gresit total adresa. Scrie ca eu am domiciliu la adresa respectiva, dar nu il am. Plus a gresit numele, plus grefierul a gresit anul la numarul dosarului. Plus a gresit si adresa gresita, a confundat numarul casei cu casa vecinului. Oare pot amana?
Răspuns la discuția succesiune, intabulare
Problema e ca imi este greu sa-mi adun toti fratii, sunt imprastiati prin Germania, Italia si Romania. Si a doua problema sunt banii.

Dar in fond, ma intereseaza doar sa am utilitati in momentul de fata, restul va veni cand vor veni si bani. O sa consult un notar local pentru cea mai buna opinie.

Merci mult, Andor
Răspuns la discuția succesiune, intabulare
Liliana si Mihai, va multumesc pentru raspuns.

Caut o cale cat mai ieftina ca sa ma pot racorda la utilitati. Pamantul e pe numele mamei(decedata) si e nevoie de semnatura proprietarului la semnarea oricarui act.

Facand acte de succesiune nu ma imputerniceste sa dau cu subsemnatul? E nevoie si de intabulare? Scuze daca e o intrebare charaghioasa, dar am venit aici pt. ca nu ma pricep in domeniu.

Ms, Andor

Buna ziua.

Situatia mea e urmatoarea.

Am mostenit un teren cu cei 3 frati si tatal meu. Terenul nu are utilitati. Este intabulat, platesc taxe.

Ca sa am curent si apa, ce pasi trebuie sa urmez? Trebuie acte de succesiune? Trebuie inscris pe o alta persoana? Terenul revine doar la 3 frati, tatal si o sora renunta. Am nevoie de acte care atesta ca renunta?

V-as fi recunoscator pentru orice sfat.