avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate utilizatorulx

Activitate utilizatorulx

Răspuns la discuția Ordonanta presedintiala
Nu a intalnit nimeni un asemenea caz?
Am o situatie disperata. Sunt in proces de partaj cu fratii mei, referitor la casa parinteasca. Eu locuiesc in acea casa de f mult timp. Acu unul dintre frati vrea sa se mute acolo, desi are locuinta in alta localitate. Mentionez ca viata cu el este imposibila pt ca este violent. Pot cere o ordonanta presedintiala , ca pana la sfarsitul procesului de partaj sa pot sta linistit? A avut cineva un asemenea caz? Ce sanse am? De mutat nu am unde sa ma mut. Va multumesc.
Răspuns la discuția Ce pot sa fac?
Scuze, am vazut mai tarziu mesajul dv. Va multumesc pt sfaturi.
Daca fac plangere la politie ce se poate intampla?
Procesul de partaj e in curs de desfasurare, si am cerut atribuirea casei cu plata sultei catre ceilalti frati. Eu am domiciliul la acea adresa dar casa nu este a mea, este inca pe numele parintilor decedati. Legal au si ceilalti frati dreptul sa locuiasca acolo. In cazul acesta mai pot sa fac plangere pt violare de domiciliu?
Discuție Ce pot sa fac?
Sunt intr-un proces de partaj cu fratii mei dupa moartea parintilor. Eu locuiesc in casa parintilor de peste 10 ani. Astazi cand am ajuns acasa am gasit usa sparta si pe usa pus un lacat. Mentionez ca in casa sunt numai lucrurile mele. Stiu ca usa au spart-o 2 dintre fratii mei, care au domiciliul in alte localitati, si stiu ca si ei au dreptul sa locuiasca acolo, dar intentia lor a fost sa ma sperie, pt ca am fost amenintat de multe ori. Inca nu am intrat in casa, ce pot sa fac?