inainte de deschiderea succesiunii au fost solicitati sa mearga toti la notar dar nu au vrut. notarul nu i-a chemat prin adresa scrisa. ei s-au folosit de bunurile succesiunii fara sa plateasca impozitele si taxele aferente timp de 6 ani. unicul copil al bunicului ramas in viata dupa moartea bunicilor a fost cel care a platit toate impozitele si taxele, nepotii nu au contribuit cu nimic la intretinerea proprietatii.
Am dezbatut succesiunea dupa moartea bunicilor la notariat iar notarul a stabilit cine are drept de mostenire: copilul aflat in viata si un nepot de fiu predecedat. Alti nepoti ai caror tati au decedat dupa bunici nu au fost desemnati ca si mostenitori. A urmat un act de vanzare - cumparare al bunurilor dezbatute. Acum dupa 3 ani de la succesiune si dupa 9 ani de la decesul bunicului, ceilalti nepoti au deschis proces prin care cer anularea certificatului de mostenitor si a celui de vanzare cumparare a bunurilor.
Este gresit actul de succesiune? Ce sanse sunt sa nu pierdem casa cumparata in urma succesiunii?
daca am lucrat 10 luni in Italia cu contract de munca, pot sa adaug aceasta perioada la vechimea in munca? este recunoscuta de legea din romania? multumesc