avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Activitate laura20

Activitate laura20

Răspuns la discuția Contract per.determ. si
Multumesc Freeelis....am observat raspunsul Dvs. dupa ce postasem mesajul meu....multumesc inca odata
Răspuns la discuția Contract per.determ. si
Multumesc din suflet pentru toate informatiile pe care mi le-ati dat. Numai bine.
Răspuns la discuția Contract per.determ. si
Nu am intrerupere de nici o zi intre cele 2 locuri de munca. Dar nelamurirea mea este daca din ianuarie raman fara loc de munca...este in regula!!, Sper ca nu va fi nici o piedica sa nu primesc indemnizaţia pentru creşterea copilului.
In cazul in care, sa presupun ca nu mi se prelungeste contractul din ianuarie pana in iunie cand nasc trebuie sa platesc eu ceva la stat sau nu? Voi primi 600 ron sau se calculeaza 85%?
Răspuns la discuția Contract per.determ. si
am 3 ani lucrati la un loc de munca si apoi mi-am schimbat locul de munca si aici am avut contract pe per.determinata la incept 2 luni si acum inca 3 luni, perioada se termina in decembrie.
Răspuns la discuția Contract per.determ. si
deci sa inteleg ca trebuie sa-mi platesc singura cotizatia in caz ca raman fara servici peste 3 luni (pentru ca am contract pe per.determinata) si nu stiu daca angajatorul imi va mai prelungi contractul...
Oricum majoritatea angajatorilor sunt foarte reticenti fata de femeile insarcinate si fac tot posibilul sa nu aiba contact...de aceea cred ca nu mi se va mai prelungi contractul...si inteleg ca statul nu-i obliga cu nimic in acest sens.
Răspuns la discuția Contract per.determ. si
Da, am 12 luni lucrate si cred ca s-au platit si toate darile. Fluturasii de salariu pe care i-am primit erau in regula, ca si cum s-au platit. Deci sa inteleg ca nu este nici o problema daca raman fara servici peste 3 luni? Cele 12 luni se refera la lunile premergatoare aflarii faptul ca sunt insarcinata? sau 12 luni de cand este programata nasterea?
Buna ziua,
Am o problema si sper sa gasesc aici sfaturi utile. La actuala firma unde lucrez am contract pe perioada determinata de 3 luni si am aflat ca sunt insarcinata, va rog sa-mi spuneti daca angajatorul este cumva conditionat sa-mi prelungeasca contractul? daca nu-mi prelungeste si nu-mi gasesc ceva de munca cum procedez pentru a beneficia de acel ajutor de la stat de 600 ron? sau mai este inca in vigoare 85% din salariu?
Multumesc pentru intelegere!
Am o suspiciunea ca angajatorul are probleme financiare si nu mai plateste datoriile pe care le calculeaza din salariu (somaj, sanatate, impozite....). Va rog sa-mi spuneti daca acest lucru ma afecteaza in cazul in care voi ramane in concediu de maternitate si ar trebui sa beneficiez de indemnizatia de la stat.
Va rog sa imi spuneti unde as putea sa verific daca totul e ok.

Multumesc