avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate dani3l_1978

Activitate dani3l_1978

dar sigur ca si cu toata nevinovatia mea in acest caz ,toata situatia se poate intoarce impotriva mea daca se instrumenteaza cazul de persoanele care doresc sa iasa asa cum doresc patronii sa iasa.pt ca ei isi doresc sa nu mi fie platit salariul pe o luna si 10 zile si daca ei vor sa iasa asa asa va fi
.
eu ma consider nevinovata dar este val strict pt mine ,pt ca pt celelalte 3 nu pot sa bag mana in foc ca nu ar fi implicate. despre mine pot sigur sa spun ca nu am luat nimic si nu pot sa recunosc ceva ce nu am facut asa cum ar fi dorit patroana pagubita sa fac.
Răspuns la discuția ce mai pot face?
buna ziua ,indraznesc sa spun ca ma aflu intr o sit asemanatoare cu a ta,daca doresti citeste"acuzatie nefondata de furt impotriva angajatului"
dani3l_1978 a scris:

a doua zi dupa acuzatii 2 dintre noi au fost rechemate la lucru iar 2 printre care si eu nu am fost chemate
iar adm firmei nu poate fi contactat nici macar telefonic pt a mi cere drepturile salariale nu doreste sa rasp nici la tel nici la mes telefonice.
tot a doua zi am aflat de la una din colegele care mai lucrau inca ,ca suma de 4600 s a transformat in 5800 peste noapte
a doua zi dupa acuzatii 2 dintre noi au fost reshemate la lucru iar 2 printre care si eu nu am fost chemate
iar adm firmei nu poate fi contactat nici macar telefonic pt a mi cere drepturile salariale nu doreste sa rasp nici la tel nici la mes telefonice.
nu eu il actionez in judecata, eu sunt una dintre invinuite,angajatorul doreste sa depuna plangere penala impotriva noastra,dar situatia este confuza ptr mine
buna ziua,va rog sama ajutati cu un rasp in urmatoarea problema:intr un colectiv de 4 pers s a desc o frauda de 4 600 ron pe care angajatorul o imputa angajatilor fara dovezi concrete doresc sa ma informati in leg cu acest lucru eu fiind unul dintre angajati si consider nevinovata pana la proba contrarie.va multumesc.