avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzatii nefondatede furt impotriva angajatului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzatii nefondatede furt impotriva angajatului

buna ziua,va rog sama ajutati cu un rasp in urmatoarea problema:intr un colectiv de 4 pers s a desc o frauda de 4 600 ron pe care angajatorul o imputa angajatilor fara dovezi concrete doresc sa ma informati in leg cu acest lucru eu fiind unul dintre angajati si consider nevinovata pana la proba contrarie.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:37, 17 Iunie 2010
puteti sa-l actionati in judecata pentru recuperarea sumelor imputate
nu eu il actionez in judecata, eu sunt una dintre invinuite,angajatorul doreste sa depuna plangere penala impotriva noastra,dar situatia este confuza ptr mine
eu v-am spus ce ati putea face in cazul in care vi se imputa din salariu paguba produsa angajatorului.

in cazul in care el introduce plangerea penala, ar fi bine sa va luati un avocat.
Patronul trebuie sa dovedeasca existenta pagubei si ca aceasta a fost facuta de dvs,cei patru,iar dvs.aveti posibilitatea sa dovediti cu probe ca nu ati facut fapta(acte,martori,expertiza,alte probatorii admise de lege)
dani3l_1978 a scris:

nu eu il actionez in judecata, eu sunt una dintre invinuite,angajatorul doreste sa depuna plangere penala impotriva noastra,dar situatia este confuza ptr mine

Daca sunteti nevinovata si va cheama la politie puteti merge fara avocat.
Daca va pune sub invinuire apelati la avocat.Adica daca va pune sa semnati un proces verbal.
Daca va pune sa semnati ceva ce nu ati scris dvs. sa chemati avocatul.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru furt mireya mireya Buna ziua.Sotul meu a lucrat la cineva si in acest timp i s-a spart baraca patronului in care avea depozitate sculele si i s-a furat o bormasina.Necazul e ca ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat? MAVERICK2011 MAVERICK2011 Pe scurt relatez ce am patit: Am colaborat cu o firma in calitate de contabil,la sediul acesteia, in program part-time.Pe parcursul colaborarii au existat ... (vezi toată discuția)
Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)