Am ramas surprinsa cum dupa doua luni am primit citatie sa ma prezint la tribunal pentru neachitare.La data cand eu am primit aceasta instiintare fara avertizare eu eram restanta in jur de 200 de roni.Pe aceea citatie era declarat o suma de 500 de roni nici adunata cu penalizarile totale de 2% pe zi nu reprezenta aceea suma.Este adevarat ca am fost impotriva ca a luat mai mult abuziv asociatia de locatari .Nu am fost deacord sa platesc o suma de 800 de roni ceruti esalonat de fiecare locatar pentru ca nu am de undeAceasta suma reprezentand lipsa care a avut-o celalalt administrator.Am doi copii i-am crescut singura sotul fiind decedat si nu vad corect sa platesc eu ce altu fura.In schimb eu sant data in judecata ca am intarziat doua luni sa platesc intretinerea.In concluzie ce nu se poate lua de la cel in cauza se ia de la necajiti.Cam asta este legea si asta se practica.O alta problema poate banala pentru unii este ca eu locuiesc la ultimul etaj si iesirea pe acoperisul blocului este chiar in dreptul apartamentului.De fiecare data se urca cate cineva pentru ca are dreptul.Acum de fiecare data cand ploua imi intra apa in casa pentru ca nu exista nici un fel de restrictie.Pentru reparatii sau alte masuri de protectie nu exista bani insa dreptul de a trimite pe cineva in instanta doar ca asa vreau eu exista. ETC.
Asociatia noastra de locatari este formata din 20 de scari de bloc.Din cauza furtului facut de vechiul administrator de aproape 3 miliarde vechi santem obligati sa dam fiecare locatar cite 8 milioane in toatal pentru eliminarea acestui prejudiciu.Ni sa comunicat ca este legal sa platim lipsa provocata intrucat nu am verificat noi acest administrator.Nu pot sa cred cum o persoana fara scoala sa faca acest lucru si cat de usor se disculpa de responsabilitati aceste persoane care detin un control al banilor in ziua de azi.Adica furtul este pe fata.Iar o alta problema este ca insumand luna aceasta taxele aferente de plata pentru intretinere nu este egala cu suma trecuta pe lista afisata.Ce pot sa cred in cazul acesta ca minciuna si furtul continua .Noi am incercat sa obtinem mai multe informatii in ceea ce priveste separarea .Insa nici chiar daca dorim sa platim aceasta suma nu putem sa ne separam pentru ca nu ni se da aprobare de catre noua administratora de bloc.Eu nici nu am vazut-o vreodata unde platesc banii eu mereu am vazut pe altcineva.Zvonuri sant ca ar mai avea peste 50 de administratii de bloc este de meserie avocat si consider ca asta nu este un motiv de a crede ca noi santem prosti care crede tot.Dorim sa stim daca aceasta persoana are dreptul sa ne oblige sa dam suma furata daca are dreptul sa ne oblige sa nu ne separam de celelalte scari ????In cazul in care putem sa ne separam ce trebuie facut??? :rtfm: