avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Activitate nicolleta02

Activitate nicolleta02

MayeMaye a scris:

Grile data la un concurs de promovare in functie a jud.si proc.

În cazul instigarii colective:

a. instigatorul raspunde penal doar daca instigatul a savârsit fapta la care a fost instigat ori a realizat cel putin o tentativa pedepsibila, conditia fiind îndeplinita si daca instigatul a început savârsirea faptei la care a fost determinat, dar ulterior s-a desistat sau a împiedicat producerea rezultatului;
b. instigatorul raspunde penal independent de activitatea persoanelor instigate;
c. instigatorul nu raspunde penal.

si

În cazul savârsirii de catre o persoana fizica a unei tentative pedepsibile la o infractiune care prevede pedepse alternative:
a. limitele pedepsei pentru tentativa se determina în raport cu pedeapsa cea mai grea prevazuta pentru infractiunea consumata;
b. limitele pedepsei pentru tentativa se determina în raport cu pedeapsa cea mai usoara prevazuta pentru infractiunea consumata;
c. instanta trebuie mai întâi sa se fixeze asupra uneia dintre pedepsele prevazute pentru infractiunea consumata si apoi sa aplice pedeapsa pentru tentativa.

1b
2c
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
va rog sa-mi recomandati si mie carti de teste.Inafara de voineag si ciobanu..dar de nivel mai avansat fata de voineag...:D
multumesc
buna,
as dori sa va intreb voi dupa ce carti de grile ati facut teste?eu am Mihaela Ciobanu si Voineag.Mi-ati mai putea recomanda si altele?dar de nivel mai avansat caci Voineag mi se pare totusi destul de usor..
multumesc
ms mult ptr sinteze luiza:)
buna,as dori si eu acele sinteze daca se poate
c.nicoleta34@yahoo.com
multumesc mult
Răspuns la discuția admitere inm 2010
buna, as dori si eu daca se poate acel suport de curs.multumesc mult! id : c.nicoleta34@yahoo.com.multumesc
buna, as dori sa stiu daca s-a stabilit cum va fi examenul din nov. grila sau sinteza:">
Buna ,as dori sa aflu unde pot gasi si eu aceste audiobook-uri.Astept raspuns pe mail, te rog frumos..
simona_nicoleta_nico@yahoo.com e id-ul meu.
multumesc mult