E asa de greu sa citesti cateva randuri in limba romana? Am scris destul de clar ca fiecare si-a reparat acoperisul asta insemnand ca acoperisul era deja facut de cand s-a dat in folosinta blocul. Si daca nu dai ceva raspunsuri la subiect incearca sa te abtii pe viitor. Sau se castiga ceva la un numar de posturi??
Locuiesc la ultimul etaj intr-un bloc cu 3 tronsoane de apartamente (3 apartamente/etaj). Acoperisul de deasupra apartamentului meu a ramas singurul nereparat, celalti doi vecini de la etaj cu mine reparandu-si fiecare acoperisul de deasupra fiecarui apartament (fara autorizatii sau alte asemenea).
Doresc si eu sa repar acoperisul, sa ridic doar un plan (din doua "ape") si sa montez doua geamuri astfel incat pe viitor sa pot face doua camere. Mentionez ca avem asociatie de locatari dar voi face reparatiile pe cheltuiala proprie fara a intentiona sa mai recuperez vreun ban.
1. Ce pasi ar trebui sa urmez?
2. Imi trebuie semnaturi de la toti locatarii sau doar de pe aceleasi tronson cu mine?
3. As dori sa am doar eu drept de utilizare asupra celor "doua camere" din pod (ar ocupa aproximativ jumatate din suprafata apartamentului) cealalta jumatate fiind ocupata de alt vecin. Am inteles ca prin vanzare cumparare este mult mai greu. Exista alta varianta? Cu timpul sa construiesc si celelalte doua camere si sa faca parte din apartament si in acte?
La calcul somaj se considera vechime perioada de studii superioare si perioada de cresterea copilului (2 ani)? La calcul ma refer la perioada in care voi lua somaj (6 luni sau 9 luni) si la acel coeficient care se adauga in plus pe langa cei 75% din salarul minim.
In cartea de munca nu am completat actul de studii. Cine poate adauga acest lucru? Se trece undeva in cartea de munca acea perioada de studii care se ia in calcul pt pensionare?
La dosar somaj pe langa toate actele mai trebuie o adeverinta ceva cum ca am fost in concediu cresterea copilului?
Multumesc.
Multumesc.