Buna seara, deranjez si eu cu o intrebare.
Amplasarea unei casete luminoase pe plafon(ca la taxiuri) necesita aprobare?
Am auzit pareri pro si cotra si nu stiu daca o pot amplasa o astfel de caseta.
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Asigurarea imi poate da banii fara un eventual proces?
Politia a hotarat ca el este vinovat, decat pe baza deciziei politiei asigurarea imi va da banii fara o judecata?
Multumesc
Ma refer la daunele morale, pentru ca parintii mei nu au mai pastrat nici o chitanta sau bon fiscal , in acea situatie in care eram nu se gandeau la acest lucru.
Referitor la daunele morale, am stat 5 zile in coma, am avut fractura de clavicula( a necesitat 2 operatii), un vas spart pe creier,semne care se mai vad si acum desi a trecut un an.
Am petrecut 1luna jumatate in spital, si cum am mentionat si mai sus am 60 de zile de spitalizare.
Dvs ce suma mi-ati recomanda sa cer ca daune morale?
Asiguratorul sau asiguratul plateste aceste daune?
Multumesc
Ma refer la expertul parte.
Va rog sa imi spuneti daca mai pot modifica suma ceruta ca despagubire si daca vinovatul trebuie sa plateasca aceasta suma din buzunar sau plateste asigurarea, pentru ca nu imi doresc sa il ingrop pe vinovat in datorii.
Multumesc
Buna seara, numele meu este Chivu Nicolae si pe 24.03.2010 am avut un accident rutier de motocicleta, de la I.M.L am primit 60 de zile de spitalizare.
Am fost citat de politie si m-am prezentat , am dat o declaratie conform careia solicit despagubiri morale si materiale in valoare de 10000E avocatul spunandu-mi ca instanta va scadea din suma pana la undeva la 6000E.
Intrebarile mele ar fii:
Vinovatul de accident va scoate acesti bani din buzunar sau ii va platii asigurarea?
Mai pot schimba suma pe care o cer ca despagubire?
Cei de la politie spun ca dosarul este la expertiza, expertul meu nu a fost anuntat, banuiesc ca sunt multe dosare si cand imi va venii randul se va face expertiza sau cum se procedeaza?
Mentionez ca mi-am angajat avocat dar pun aceste intrebari pe forum pentru a nu parea prea insitent la adresa sa.
Buna seara, m-am hotarat sa deschid o covrigarie intr-o rulota, acum vine intrebarea, de ce aprobari/avize as avea nevoie? Ar fii vre-o problema daca ma deplasez cu rulota in diferite locuri?
Multumesc pentru eventualele dvs raspunsuri
motocicleta am vanduto pentru a-mi ahita datoriile care le-am facut pentru medicamente si de ce am mai avut nevoie in spital.
Oare am gresit ca am vanduto?
Dar eu nu am fost absolut deloc de vina in cazul accidentului, nu din vina mea s-a produs. Sau si acest lucru poate fii luat in consideratie? Vinovatul nu cunoste acest lucru, instanta in va cunoaste?
am inteles , multumesc , dar eu conducand o motocicleta de 1000centimetrii cubi si 160 cai putere (stiu ca legea prevede ca in primii 2 ani sa nu se depaseasca 70 cai si nu stiu cati centimetrii parca, eu avand nici un an de la obtinerea permisului de coducere ) , in aceste conditii poate fii luata in consideratie ca vina sa se imparta amandurora? Sau ce sanctiuni risc?