avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate matei sorin

Activitate matei sorin

Răspuns la discuția Executare silita lg. 10/2001
In primul rand ar fi trebuit sa stim care ar fi obiectul executarii silite al acestei hotarari in baza legii 10/2001.
Formulati o cerere de executare silita si inregistrati-o la un birou de executor judecatoresc.
In cazul in care veti primi un refuz din partea executorului judecatoresc, atacati in instanta refuzul. Instanta va obliga executorul judecatoresc sa va inregistreze cererea si sa treca la executarea obligatiilor ce rezida din titlul executoriu.
Nu va ocupati timpul cu plangeri pe la diferite foruri cu atat mai mult cu plangeri penale care se pot intoarce impotriva dvs.
Va rog sa observati prevederile exprese ale legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, publicata in MO nr. 359 din 21 Apr 2006, astfel:

SECŢIUNEA 1 Cererile introductive
Art. 26. - (1) Procedura va începe pe baza unei cereri introduse la tribunal de către debitor sau de către creditori, precum şi de orice alte persoane sau instituţii prevăzute expres de lege.
§.1. Cererea debitorului
Art. 27. - (1) Debitorul aflat în stare de insolvenţă este obligat să adreseze tribunalului o cerere pentru a fi supus dispoziţiilor prezentei legi, în termen de maximum 30 de zile de la apariţia stării de insolvenţă.
(2) Va putea să adreseze tribunalului o cerere pentru a fi supus dispoziţiilor prezentei legi şi debitorul în cazul căruia apariţia stării de insolvenţă este iminentă.
(3) Cererile persoanelor juridice vor fi semnate de persoanele care, potrivit actelor constitutive sau statutelor, au calitatea de a le reprezenta.
(4) Introducerea prematură, cu rea-credinţă, de către debitor a unei cereri de deschidere a procedurii atrage răspunderea patrimonială a debitorului persoană fizică sau juridică, pentru prejudiciile pricinuite.

Executorul judecatoresc este obligat sa faca aplicatiunea prevederilor art.36.

Art. 36. - De la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acţiunile judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creanţelor asupra debitorului sau bunurilor sale.

In rest, bafta la recurs si sa il motivati bine.
Nu vreau sa fiu licentios, dar v-asi indica sa le solicitati sa va comunice etimologia cuvantului "coplatitor", acest cuvant nu exista in dictionarul limbii romane.
Incercati si pe dex online. O zi buna.