Buna ziua,
Numele meu este mihai si am un contract de colaborare si este semnat doar de mine ca persoana fizica in original iar partenerul din contract persoana juridica are semnatura in copie xerox.
Intrebare: este valabil contractul sau trebui sa aive semnaturi originale de ambele parti?multumesc
Am primit aceasta decizie si am constatat ca am de platit cei 39 de lei pe luna pe anul 2012 ,an in care nu am lucrat si nu am avut nici un venit,de unde sa dau bani pt sanatate ?Mentionez ca nu am nici dividente sau alte resurse ,doar sotia lucreaza.Ma obliga aceasta lege 95/2006 sa dau bani daca nu am muncit ,nici acum nu am gasit de lucru si am 47 ani si greu ma angajeaza cineva.multumesc
la rabla am dorit sa duc 2 masini si sa cumpar una noua pe firma si m-am lovit de garda de mediu.fac import de decoratiuni interioare si jucarii.din 2002 pana azi am stiut ca trebuie si am si platit noxele masinilor care erau in firma DAR NU AM STIUT CA TREBUI SA RECICLEZ AMBALAJUL ACESTORA PRIN CONTRACT. finalul este ca am de platit 11.443 lei noi mai precis 114 milioane ca sa obtin de la stat 2 vauchere la rabla .AM INTELES CA PANA IN 2007 UNA DIN CELE 2 (NOXELE SAU AMBALAJELE)SAU ABROGAT DAR NU STIU SIGUR.pute-ti sa ma lamuriti sau unde ma trimiteti pt un proces.cu respect multam mult cristian.tel 0767377767.