Buna seara!
In ian. 1998 prin ctr. vanzare-cump., bunicii au vandut parintilor teren+imobil, supraf. totala 437 mp, "dobanditi cf. art. 22 si 35 din Legea nr. 18/1991 fara a detine titlu de prop.";
In iunie 1999 se incheie o rectificare prin care se spune ca dobandirea terenului prin "reconstituirea dreptului de prop. asupra terenurilor, cf. Legii 18/1991, cu Titlul de prop. nr. X/1993...", fara a se specifica si suprafata din titlu, de 570 mp.
Va rog sa-mi spuneti daca notariatul care a autentificat actul este in masura sa-mi incheie o rectificare si pt. suprafata din titlu, neconforma cu cea din contract, deoarece la solicitarea parintilor notarul a spus ca nu se poate si e vorba de o diferenta de 133 mp.
Multumesc anticipat!
asta e cea mai mare problema, nu am o copie dupa cerere.....
si ma gandesc ca a fost ratacita pe la banca...si asa am ramas cu creditul neachitat...
cineva de acolo nu si-a facut treaba cum trebuie...
Buna ziua!
Am facut un credit la BRD in 2006; in ianuarie 2008 am achitat acest credit. Am achitat suma ramasa de rambursat si comisionul de rambursare anticipata, am fost la banca si am lasat cererea de rambursare anticipata a creditului!
In martie 2010 printr-o banala verificarea la Biroul de Credit la o alta banca, am aflat ca acel credit e activ (daca as vrea sa-l achit acum mai am nevoie de 6000 lei).
Am sunat la agentia respectiva, m-am intalnit chiar si cu directorul; acesta a zis sa vorbesc cu angajata care mi-a preluat cererea, angajata a zis ca sa vada si ma contacteaza....si e septembrie si nu am nici macar un telefon de la ei!!!!
Ce sa fac?!?!
Ce pot sa fac? Cine ma poate ajuta, ca banca n-a vrut sa ma ajute!
Exista vreo baza legala cu care mi se poate face dreptate? eu am dat atunci toti banii aferenti creditului, si acum mai am de dat inca 6000 ca sa-l inchid!!!
E strigator la cer ce s-a intamplat! mai ales atitudinea bancii!
Daca ma puteti indruma in vreun fel.....
Multumesc!
va multumesc pt raspuns! pana la urma s-a rezolvat!
astazi a venit service-ul iar, in urma sesizarii facute de catre mine vanzatorului....si surpriza! a gasit cauza zgomotelor, remediindu-le!
adica nu pot face nimic?! trebuie sa raman cu produsul asa cum e? n-am nici un drept ca si consumator? ce zice service-ul e litera de lege? pot chema o terta persoana sa examineze produsul? nu stiu? intreb si eu...ca nu stiu cum sa procedez....
atunci garantia ce face? ca aparatul meu electrocasnic nu functioneaza conf functiilor si calitatii produsului.....
e total aiurea sa cumperi ceva super nu-stiu-cum...si sa fii stresat cand e pus in functiune....ca face zgomot mare, ca deranjez vecinii, ca nu pot sa o las singura sa maduc sa-mi rezolv alta treaba...trebuie sa o pazesc....sa nu bubuie....
buna ziua! ma numesc Angelica. am o masina de spalat din august 2009; face zgomote urate la stoarcere; a fost service-ul de 2 ori, a spus ca problema e ca sta pe parchet si ca de la vibratii, am asezat-o pe ciment si face la fel de urat. masina e la vreo 15 mil, are functie super silent, dar ea turuie ca un elicopter; plus ca scoate rufe curate doar daca le bag curate, le scoate cu aceleasi pete, si cateodata nici mirosul nu-l scoate din ele.
cum procedez pentru a putea avea masina care ar trebui sa o am: noua si de calitatea (fara turuit la functionare si sa spele cum trebuie)? pt ca service-ul zice ca masina nu are nimic. ce drepturi am? cui trebuie sa ma adresez? pot cere inlocuire de produs? cum procedez?
va rog un sfat, un ajutor!
multumesc!