avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ctr vanzare-cump imobil, diferenta uriasa suprafata in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ctr vanzare-cump imobil, diferenta uriasa suprafata in ctr fata de titlul de prop.

Buna seara!
In ian. 1998 prin ctr. vanzare-cump., bunicii au vandut parintilor teren+imobil, supraf. totala 437 mp, "dobanditi cf. art. 22 si 35 din Legea nr. 18/1991 fara a detine titlu de prop.";
In iunie 1999 se incheie o rectificare prin care se spune ca dobandirea terenului prin "reconstituirea dreptului de prop. asupra terenurilor, cf. Legii 18/1991, cu Titlul de prop. nr. X/1993...", fara a se specifica si suprafata din titlu, de 570 mp.
Va rog sa-mi spuneti daca notariatul care a autentificat actul este in masura sa-mi incheie o rectificare si pt. suprafata din titlu, neconforma cu cea din contract, deoarece la solicitarea parintilor notarul a spus ca nu se poate si e vorba de o diferenta de 133 mp.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Legea 18/1991 rocs rocs Buna ziua, As dori o lamurire in urmatoarea problema. Parintii mei ar dori sa faca vanzare vanzare cumparare cu unul din fratii mei doar ca au acte pe ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren koeni koeni A-si vrea sa cumpar un teren extravilan (800 mp). Avem contract de vanzare-cumparare scris cu mana cu martori! Care sunt pasi de urmat ca sa nu am probleme ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate ghel40 ghel40 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Bunicii mei au cumparat 1000 mp teren intravilan in 1965 cu ctr. vanzare/cumparare. Apoi au construit o casa ... (vezi toată discuția)