mltumesc...oricum nu sunt deloc incantata de ideea acestui contract si sincer mi se pare cam teapa ca sa scape ei de plata impozitelor angajatului la stat.
da, asta mi s-a spus si mie ca ei nu o sa-mi plateasca nimic la stat, trebuie sa-mi platesc singura si nici nu am nici un drept ca angajat...practic, din ce inteleg eu, sunt asa un fel de nimeni pe acolo, fara nici un drept, fara nimic. maine trebuie sa ma mai intalnesc o data cu tipa de la banca sa mai discutam. as vrea totusi sa vad cum arata si contractul ala si ce clauze sunt in el...desi sincer sunt dezamagita ca o institutie bancara atat de mare si care totusi are un nume apeleaza la astfel de magarii... aaaa. si mai am o intrebare. mi s-a spus ca o sa primesc o suma garantata de 1000 de lei in cazul in care nu reusesc sa castig mai mult din comisioane. intrebarea mea e: comisioanele sunt trecute in contract? si daca da, eu trebuie sa platesc impozit si pentru ele?
Buna ziua! Ma intereseaza si pe mine cateva detalii despre acest contract de mandat. Azi am fost la un interviu la o banca pentru postul de consilier financiar. Mi s-a propus o angajare cu contract de mandat. Din cate mi s-a spus, angajatorul nu-mi plateste nici o dare la stat. trebuie sa-mi platesc singura tot si sa imi depun declaratiile tot singura. Mie mi s-a parut putin cam aiurea acest contract si nu sunt sigura ca mi-ar conveni. As dori si parerea cuiva mai specializat va rog!
am revenit cu amanunte. azi am fost la parchet sa cer copie de la dosar dupa rezolutia judecatorului si dupa declaratia ei si surpriza! a disparut dosarul...nu-l mai gasesc. ramase ca ma suna femeia de acolo cand il gaseste....sper sa mai si apara. si sa nu apara cu surprize
deci atata timp cat si-a retras plagerea atunci nu mai are dreptul sa-mi ceara nimic acum, nu? si inca ceva. ea a declarat ca am stabilit ca eu sa-i platesc ulterior cheltuielile de spitalizare dar atunci nu a fost vorba de asa ceva. si nici nu scrie niciunde in declaratia ei lucrul asta...
pai daunele nu trebuia sa mi le ceara acum 3 ani cand s-a produs accidentul? si daca ea a declarat ca nu mai are pretentii de la mine si ca isi retrage plangerea poate sa i se arate dupa 3 ani sa-mi mai ceara daune morale?
mai am o intrebare :D daca in momentul asta la dosar sunt trecute doar cheltuielile de spitalizare si o chitanta de 500 de lei de la avocat, mai poate sa-mi ceara ceva sau avocatul poate sa mai ataseze ulterior alte chitante sa-mi ceara sa platesc mai mult?