Buna seara. Am si eu o problema. Acum 3 ani si ceva, mai exact pe 25.04.2007 am avut un accident de masina. Eu am fost vinovata, am calcat o femeie pe trecerea de pietoni, ea traversand pe rosu. Femeia a avut glezna rupta si a primit 7 zile de spitalizare. Eu i-am platit cheltuielile care le-a avut in spital si daune 60 de milioane. Ea a dat declaratie la politie ca isi retrage plangerea si ca nu mai are nici o pretentie. Acum dupa 3 ani primesc citatie ca m-a dat in judecata. Ce poate sa-mi mai ceara? Daca a dat declaratia aia mai poate sa emita vreo pretentie dupa 3 ani?
:D da asa e.nu am formulat eu corect.in procesul verbal scrie ca a fost vina ei nu a mea. copia dupa declaratie nu o am deocamdata dar am vorbit cu politistul care s-a ocupat de dosar si mi-a zis ca maine pot sa ma duc sa-mi dea copie si dupa declaratie si dupa procesul verbal
martori au fost dar nu a depus niciunul declaratie. dar totusi eu sunt nelamurita de ce i s-a aprobat ei sa ma dea in judecata atata timp cat a declarat ca nu are pretentii si ca isi retrage plangerea si dosarul s-a inchis acum 3 ani...eu am primit si scrisoare acasa ca s-a inchis dosarul.
Accident rutier
mikiutza
In urma cu aproape 2 ani am avut un accident de circulatie cu victime !Eu ma aflam la volanul masinii mele iar pe aceeasi directie de mers, se deplasa un ... (vezi toată discuția)