Am o societate comerciala a carei activitate a fost suspendata pana in dec 2010. Dorind sa o radiez la acea data am aflat ca am datorii la bugetul de stat, sanatate si somaj, datorate de societate ( nu si de angajati).Valoare datorie 3900 lei +penalitati=10300 lei. Societatea e in executare silita ( asta am gasit pe site-ul anaf), fara sa primesc nimic nici la sediul firmei nici la adresa administratorului.
Ce pot face? Nu am acesti bani si vreau sa radiez firma.
Va rog sa-mi comunicati ce pasi trebuiesc urmati pentru desfiintarea unei societati comerciale cu urmatoarele date : doi asociati ( sot-sotie), fara bunuri imobile, fara datorii, neplatitoare de TVA, cu cerere de suspendare a activitatii din decembrie 2007, ultima inregistrare la RC in februarie 2008, inregistrata ca inactiva la 11.06.2009, anulare TVA la 01.07.2009, bilant nedepus pe 2008.
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cine poate fi numit curator pentru un minor de 10 ani, in situatia primirii unei donatii de la bunica materna? Specific ca noi, parintii minorului, suntem casatoriti de 16 ani. Putem fi unul din noi curator pentru copilul nostru?
Va multumesc,R. C.
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca in situatia urmatoare (...) mai am dreptul la somaj: Fiind in perioada de crestere a copilului, societatea angajatoare a falimentat. Am primit preaviz si apoi decizia de incetare CIM. Mai pot beneficia de somaj si cand ? Trebuia sa depun imediat actele de somaj sau la sfarsitul perioadei de crestere a copilului?
Va multumesc frumos!
Roxana