avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Executare silita
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Executare silita

Am o societate comerciala a carei activitate a fost suspendata pana in dec 2010. Dorind sa o radiez la acea data am aflat ca am datorii la bugetul de stat, sanatate si somaj, datorate de societate ( nu si de angajati).Valoare datorie 3900 lei +penalitati=10300 lei. Societatea e in executare silita ( asta am gasit pe site-ul anaf), fara sa primesc nimic nici la sediul firmei nici la adresa administratorului.
Ce pot face? Nu am acesti bani si vreau sa radiez firma.
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 20:45, 8 Februarie 2011
Buna seara,
societatea nu poate fi radiata pana nu se recupereaza datoriile, puteti raspunde si penal. in mod normal societatea trebuia sa intre in insolventa si sa urmeze procedurile pana la radiere. mai exista posibilitatea sa cesionati societatea unei alte persoane care sa o preia cu datorii, dar este mai dificil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoriile la bugetul de stat? roxana200512@yahoo.com roxana200512@yahoo.com Buna ziua! Cu rugamintea sa-mi dati variante, va prezint o situatie: Am o societate a carei activitate am suspendat-o la RECOM in 10 dec 2007, cu pronuntare ... (vezi toată discuția)
Radiere societate comerciala cu datorii petrutu petrutu Daca am o societate comerciala, am datorii foarte mari la stat, conturile societatii sunt blocate de catre ANAF, pot sa radiez societatea? In ce conditii si ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala cu cui dar inexistenta Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Relatez urmatoarea speta: Ni s-a admis o cerere privind ordonanta de plata prin care debitoarea este obligata sa ne plateasca un debit restant ... (vezi toată discuția)