Buna ziua,
As avea nevoie de cateva sfaturi cu privire la o executare.
Am primit in 14.10 o instiintare ca imi sunt poprite conturile bancare. Pe langa aceasta instiintare am primit si o instiintare din partea unui executor ca daca nu platesc intr-o zi toata suma, vor incepe demersrile pentru executare silita.
Eu am un card de credit la [editat], dar din cauza ca mi-am pierdut locul de munca pe fondul crizei [am fost trimis in somaj] nu am putut sa platesc toata suma restanta.
De cateva luni mi-am gasit un nou job si am inceput sa platesc putin cate putin dar nu destul cat sa acopar tot ce aveam restant.
Acum sunt panicat de ce o sa se intample. Pot sa le propun cumva sa imi ia jumatate de salar in fiecare luna? Cum pot sa fac? ce pot sa fac?
Va multumesc anticipat.
Buna ziua.
Multumesc pentru raspunsul prompt.
As dori sa stiu, daca se poate, in ce baza as putea sa actionez AJOFM in judecata?
Multumesc anticipat, din nou. :)
Buna ziua,
Anul trecut in martie [2009] am angajat o persoana cu grad de handicap I pe perioada nedeterminata. Am incheiat cu AJOFM conventia de plata privind subventiile acordate pentru angajarea persoanelor cu handicap [art.85 alin.2 Legea 76/2002].
Acum la mai bine de un an am primit o instiintare prin care mi se refuza plata acestei subventii in baza Legii 500/2002 [limite maxime de plata ce nu pot fi depasite].
In baza conventiei cu AJOFM sumele acestea apar in bilant ca sume neincasate.
Intrebarile mele sun urmatoarele:
1. Exista vre-o posibilitate prin care eu as putea intra in posesia sumei care mi-o datoreaza AJOFM?
2. Daca nu, cum pot descarca din bilant aceasta suma?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.