avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Neplata subventiilor de catre AJOFM in baza art. 85, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Neplata subventiilor de catre AJOFM in baza art. 85, alin. 2 Legea 76/2002

Buna ziua,
Anul trecut in martie [2009] am angajat o persoana cu grad de handicap I pe perioada nedeterminata. Am incheiat cu AJOFM conventia de plata privind subventiile acordate pentru angajarea persoanelor cu handicap [art.85 alin.2 Legea 76/2002].
Acum la mai bine de un an am primit o instiintare prin care mi se refuza plata acestei subventii in baza Legii 500/2002 [limite maxime de plata ce nu pot fi depasite].
In baza conventiei cu AJOFM sumele acestea apar in bilant ca sume neincasate.
Intrebarile mele sun urmatoarele:
1. Exista vre-o posibilitate prin care eu as putea intra in posesia sumei care mi-o datoreaza AJOFM?
2. Daca nu, cum pot descarca din bilant aceasta suma?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cosminz , utilizator 20:53, 16 Iunie 2010
Actionati AJOFM in judecata.
Buna ziua.
Multumesc pentru raspunsul prompt.
As dori sa stiu, daca se poate, in ce baza as putea sa actionez AJOFM in judecata?
Multumesc anticipat, din nou. :)
1. Imi pare rau ca nu sunt avocat sa va dau mai multe detalii tehnice de specialitate!
2. Va puteti adresa Tribunalului, sectia Contencios administrativ si sa cereti plata subventiilor, in baza conventiilor incheiate cu AJOFM, plus niste daune, dobanzi etc.
3. Consultati un avocat care sa va faca actele necesare. Succes!
Multumesc pentru raspunsurile prompte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata de catre itm a sumelor cuvenite conform art80 lg76/2002 anonim1607 anonim1607 Buna ziua, Sunt medic de familie,pfa,si,in februarie,am incadrat in conditiile legii,un absolvent de scoala postliceala sanitara,din somaj.Am inteles ... (vezi toată discuția)
Angajare somer cu varsta peste 45 ani iselin iselin buna ziua, as dori sa stiu ce facilitati au angajatorii care angajeaza someri peste 45 ani pe un post vacant si ce beneficii au angajatii care au fost ... (vezi toată discuția)
Art 85(5) legea 76/2002 oanamica oanamica Buna ziua, subiectul intrebarii mele il constituie conventia incheiata intre angajator si AJOFM cu privire la acordarea subventiei descrise in art 85(5) din ... (vezi toată discuția)