avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sfat - executare card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sfat - executare card credit

Buna ziua,
As avea nevoie de cateva sfaturi cu privire la o executare.
Am primit in 14.10 o instiintare ca imi sunt poprite conturile bancare. Pe langa aceasta instiintare am primit si o instiintare din partea unui executor ca daca nu platesc intr-o zi toata suma, vor incepe demersrile pentru executare silita.
Eu am un card de credit la [editat], dar din cauza ca mi-am pierdut locul de munca pe fondul crizei [am fost trimis in somaj] nu am putut sa platesc toata suma restanta.
De cateva luni mi-am gasit un nou job si am inceput sa platesc putin cate putin dar nu destul cat sa acopar tot ce aveam restant.
Acum sunt panicat de ce o sa se intample. Pot sa le propun cumva sa imi ia jumatate de salar in fiecare luna? Cum pot sa fac? ce pot sa fac?
Va multumesc anticipat.

Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Cosminz , utilizator 12:32, 17 Octombrie 2011
Mai tin sa precizez ca banca nu mi-a facut nici o notificare cu privire la inceperea procesului de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In instanta ce patesc??credit neplatit verdesmihaela verdesmihaela buna ziua. problema mea : am un credit la o banca pe care nu l-am mai putut plati pt k mi-am pierdut jobul. am instiintat banca, se pare prea tarziu, pt k ... (vezi toată discuția)
Ce abuzuri comit firmele de recuperare creante? katalyn84 katalyn84 Am facut o descoperire de card pe 3 salarii la BRD prin 2004-2005 ,de atunci am folosit si acoperit suma disponibila de 2 ori pana 2012. La ultima descoperire ... (vezi toată discuția)
Poprire card Iuliana LAMPA Iuliana LAMPA Buna seara, Vineri am primit instiintare de la banca ca am poprire card pentru suma de 28 euro si 450 (aproximativ). de la o firma de executare silita. Din ... (vezi toată discuția)