buna ziua. problema mea : am un credit la o banca pe care nu l-am mai putut plati pt k mi-am pierdut jobul. am instiintat banca, se pare prea tarziu, pt k aveam deja o rata restanta si nu au mai putut face nimic. in timp am tot fost anuntata de agentia de colectare k dak nu imi voi plati ratele si toate restantele ( nu am cu ce!!!! nu m-am mai putut angaja pt eram gravida) ,ma va actiona in instanta, plus toate cele : rezilierea contractului, cresterea datoriei + dobanzi, comisioane cu executare silita, popirea veniturilor si conturilor si scoaterea la licitatie a bunurilor personale, mobile si imobile. ce imi poate face??? pt k eu in afara de un telefon nu am nimic pe numele meu, sunt gravida in 7 luni, necasatorita, SI FARA JOB?!?!?!
In instanta ei vor primi incuviintare de executare silita si, daca va angajati intre timp, va pot pune poprire pe 1/3 din venit. De asemenea va pot bloca toate conturile. In rest nu au ce.
Restanta rata banca
ancuta2003
Am un credit de nevoi personale la RBS si sunt restant 4 luni din 2010 din cauza unor probleme de sanatate dovedite .De atunci platesc luna de luna cate o rata ... (vezi toată discuția)