avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... in instanta ce patesc??credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

in instanta ce patesc??credit neplatit

buna ziua. problema mea : am un credit la o banca pe care nu l-am mai putut plati pt k mi-am pierdut jobul. am instiintat banca, se pare prea tarziu, pt k aveam deja o rata restanta si nu au mai putut face nimic. in timp am tot fost anuntata de agentia de colectare k dak nu imi voi plati ratele si toate restantele ( nu am cu ce!!!! nu m-am mai putut angaja pt eram gravida) ,ma va actiona in instanta, plus toate cele : rezilierea contractului, cresterea datoriei + dobanzi, comisioane cu executare silita, popirea veniturilor si conturilor si scoaterea la licitatie a bunurilor personale, mobile si imobile. ce imi poate face??? pt k eu in afara de un telefon nu am nimic pe numele meu, sunt gravida in 7 luni, necasatorita, SI FARA JOB?!?!?!

Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 10:08, 29 Martie 2012
Cat nu aveti bunuri si venituri , nu au ce sa va faca.
In instanta ei vor primi incuviintare de executare silita si, daca va angajati intre timp, va pot pune poprire pe 1/3 din venit. De asemenea va pot bloca toate conturile. In rest nu au ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de banca in legatura cu un credit de nevoi personale!!! cristi_2012 cristi_2012 as dori si eu o lamurire in lagatura cu executarea silita, la ce ma pot astepta sa se intimple daca nu mai pot plati restanta de credit ramas, va multumesc ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca alexandra_2010 alexandra_2010 am avut un contract la un operator de telefonie mobila,s-a reziliat,si acum a ajuns la suma de 3640lei. nu am platit aceasta suma si am primit aks o hotarare ... (vezi toată discuția)
Restanta rata banca ancuta2003 ancuta2003 Am un credit de nevoi personale la RBS si sunt restant 4 luni din 2010 din cauza unor probleme de sanatate dovedite .De atunci platesc luna de luna cate o rata ... (vezi toată discuția)